Sprzedam buty rozmiar 36 (11) Sprzedam buty ślubne koloru bialego rozmiar 36, obcas 6cm. Buty sa bardzo... mg_2007 sprzedam Atelier Diagonal 310 (32) Sprzedam moją suknię Atelier Diagonal 310 w kolorze jasnego ecru, na wzrost... Eliska SPRZEDAM WELON (7) Mam do sprzedania zupelnie nowy, nieuzywany welon. Kolor - snieznobialy,... Maciejka7
sprzedam piękną suknię jasny ecri (1) suknia jest dwu częściowa, rozmiar 36/38-40 ( gorset wiazany) , na wzrost 162... anetti SPRZEDAM ŚLICZNĄ SUKNIĘ FARAGE 3000 (14) Sprzedam suknię Farage 3000, z oryginalnym, seksownym gorsetem w kształcie... joaaanka DEKORACJA SALI - sprzedam (14) sprzedam dekoracje które wykorzystane były do ustrojenia sali tzn. : -... juli7 sprzedam elegancka kamizelke ślubną z musznikiem i butonierką (8) http://img396.imageshack.us/img396/5373/kamizelka2nt9.jpg Beatinka Sprzedam suknie Farage Chomonto (17) Sprzedam suknie slubna Farage Chomonto, raz uzywana, po czyszczeniu... Izabela sprzedam suknie galaxy ferage (24) witam mam do sprzedania śliczną suknie białą rozmiar 36 z różami z tyłu... kocia21 sprzedam korkotramki rozmiar 1500 sto 900. (3) chętni? kruger Suknię z Marietty sprzedam (28) Witam, mam do sprzedania piękną śnieżnobiałą suknię. Wzrost 164+obcasy. Tren... Ania1982 sprzedam sukienkę ślubną - inna niż wszystkie (48) Hej, sprzedam suknię ślubną. Pomysł zaczerpnięty z modelu 7224 z Lisa Ferrera... Ania R. tiul dekoracyjny i serca do dekoracji sprzedam (12) Witam, Mi już dekoracje potrzebne nie będą i chcę je sprzedać. Mam dwa... Agata81 SPRZEDAM CUDEŃKO (7) Witam wszystkie forumki, które do tej pory nie nabyły sukienki ślubnej.... kasia.chech Sprzedam suknię ślubną ATHENA (43) Suknia rozmiar 40-44 na wzrost 175 - 180 cm, jest w kolorze ecri, biust oraz... Martinka Sprzedam suknię (22) Witam, mam do sprzedania suknię ślubną z salonu Farage. Model z 2005 roku... swistakowna Sprzedam świece.. (12) Mam na sprzedaż 16 świec, ktore wspaniale nadają sie do dekoracji... milcia sprzedam suknie (12) dziewczyny mam do sprzedania suknie eqri drapowaną gorset wiązany z obu... ewanas Sprzedam sukienkę;) (65) Witam Was moje drogie forumki;) Już minął miesiąc od mojego ślubu i... Kayla Sprzedam suknie :) (45) Bym pokazała zdjecia sukni ale nie umiem wklejac zdjęć ???pomozecie ?? wysle... Pysiaczek