Sprzedam ciuszki po mnie.....
1) brązowy sweterek f-my H&M dł. rękawa 3/4 rozm. M stan db+
2)polar reserved rozm. S stan bdb
3) granatowy sweter z kapturem rozm. z metki 42 a le moim zdaniem to 38 ( minusem swetra jest ciężko zapinający się zamek)
Całość 20 zł

beżowy płaszcz skórzany rozm. ( z metki I)M powinien pasować na osobę o rozmiarze 36-38.
+ kołnierz ( sztuczny)
Płaszcz jest polskiej firmy Szadras, z miękkiej skóry, ładnie się układa, jest bardzo wygodny. Idealny na jesień, wiosnę.
Jest raczej na niską osobę (ja mam 162 cm)
Oto wymiary : dł. rękawa mierzona pod pachą ok. 38 cm,
długość całkowita ok. 87 cm,
szerokość w biuście ok.100 cm,
szerokość w pasie ok. 92 cm.
Płaszcz nosi ślady używania (tr. wytarty, zafarbowana podszewka od spodni, minimalne przybrudzenia w okolicy wewnętrznych rękawów i na dole . Jego stan oceniam na db+.
Sprzedaję płaszcz, gdyż już go nie noszę, a zalega mi w szafie, ale jest to rzecz porządna i na pewno posłuży jeszcze komuś.

bluzkę z napisem JLo rozm. S
stan bdb -30 zł

Odbiór osobisty Gd.- Morena lub prześlę pocztą
2)polar reserved rozm. S stan bdb
3) granatowy sweter z kapturem rozm. z metki 42 a le moim zdaniem to 38 ( minusem swetra jest ciężko zapinający się zamek)
Całość 20 zł

beżowy płaszcz skórzany rozm. ( z metki I)M powinien pasować na osobę o rozmiarze 36-38.
+ kołnierz ( sztuczny)
Płaszcz jest polskiej firmy Szadras, z miękkiej skóry, ładnie się układa, jest bardzo wygodny. Idealny na jesień, wiosnę.
Jest raczej na niską osobę (ja mam 162 cm)
Oto wymiary : dł. rękawa mierzona pod pachą ok. 38 cm,
długość całkowita ok. 87 cm,
szerokość w biuście ok.100 cm,
szerokość w pasie ok. 92 cm.
Płaszcz nosi ślady używania (tr. wytarty, zafarbowana podszewka od spodni, minimalne przybrudzenia w okolicy wewnętrznych rękawów i na dole . Jego stan oceniam na db+.
Sprzedaję płaszcz, gdyż już go nie noszę, a zalega mi w szafie, ale jest to rzecz porządna i na pewno posłuży jeszcze komuś.

bluzkę z napisem JLo rozm. S
stan bdb -30 zł

Odbiór osobisty Gd.- Morena lub prześlę pocztą