Stres powoli mnie wykańcza...

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady wszystkich wykonać. Ktoś powie: zmień pracę, tak,zmieniłam już, niby jest teraz lepiej, ale widzę że też już się zmieniło ostatnio, oczekiwania, że będziesz pracować jak robot, najlepiej bez przerwy i pod presją...aby wszystko zrobić..a niby praca biurowa ( zdawałoby się, tylko klikanie w komputer), czuje, że powoli tracę swoje życie..byle od pon do piątku, po pracy czuje się, jakbym węgiel w kopalni przerzucała, totalny brak sił i energii..a jeszcze przede mną 20 lat pracy, zdaje się jestem obecnie w drugiej młodości , macie jakieś super sprawdzone sposoby?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiesz jaki jest najlepszy sposób? Odpuść! Będziesz się zakatowywać w pracy, a myślisz, że usłyszysz chociaż "dziękuję"? Miałam to samo podejście co Ty, ale naprawdę nie warto. Nie ma takiego zadania, którego nie można przełożyć na drugi dzień ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jaki balsam do ciała polecicie (86 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Feromony damskie (39 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Szukam przyjaciela - GEJA :) (6 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...