Szkoła Podstawow w Bannie

Witam,
Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na temat szkoły w Baninie?
Chciałam zapisać tam córkę ale się waham. Dobrze by było poznać inne opinie na ten temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkoła Podstawow w Bannie

był niedawno poruszany ten temat...poczytaj sobie, ja nic konkretnego od siebie nie dodam, bo moje dzieci /3 szt./ do niej nie chodzą, nie chciałam jej zagęszczać, i tak już pęka w szwach...
http://forum.trojmiasto.pl/czy-warto-zapisac-dziecko-do-szkoly-w-Baninie-t167682,4,12.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkoła Podstawow w Bannie

Witam.Moja córka chodzi 5 rok i jestem bardzo zadowolona.Mówią że ,wiejska szkoła, ale porównując pozim z gdynią to 100 razy lepszy i super nauczyciele. W klasie po 16-20 dzieci.Dużo zajęć dodatkowych np.gra na instrumeńcie,szachy,kółko teatralne,j angielski,kółko matematyczne tyle tego ,że nie pamiętam. I za to się nie płaci tylko za gre na instrumencie. Dużo dzieci odnosi bardzo dobre wynik w nauce i konkursach przedmiotowych. Też miałam dylemat na początku.Mam nadzieję że trochę pomogłam. Moje dziecko bardzo chętnie chodzi do tej szkoły. Nauczyciele SUPER.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...