Karolina - ocena (1) nie za dobra szkoła Karolina Anna - ocena (1) Szkoła jest naprawdę ok, kameralna, z każdego rocznika jest po 2 klasy po 20... Anna Agata - ocena (1) Nie polecam. Duży moloch na 1000 uczniów. Podejście do uczniów słabe. Jeśli... Agata
Katarzyna - ocena (1) Szoła, z którą miałam do czynienia przez rok jest zupełnie nieprzystosowana... Katarzyna Justyna - ocena (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę. Dobre przygotowanie do dalszej edukacji,... Justyna Kamila - ocena (1) Jestem mega zadowolona z wyboru tej szkoły dobra organizacja, świetne... Kamila S.B-R - ocena (2) Szkoła okropna, dzieci w zasadzie nic nie robią, snują się z tylko. Wszystkie... S.B-R Natalia Kasprzak - ocena (1) Szkoła zadbana, dobrze wyposażona. Personel zaangażowany w swoją pracę,... Natalia Kasprzak Katarzyna - ocena (1) Dzieci nie są tu anonimowe, tylko traktowane indywidualnie. Dużo się dzieje,... Katarzyna Beata - ocena (1) Bardzo zyczliwe zindywidualizowane podejscie do ucznia wysoki poziom nauczania Beata Monika i Marek Szcześniak - ocena (1) Bardo dobra szkoła. Nasz syn uczęszcza do Gedanensis już siódmy rok ( trzy... Monika i Marek Szcześniak K&L - ocena (1) Nasza przygoda z Gedanensis zaczęła się już w przedszkolu i trwa do dziś... K&L Klaudia - ocena (1) Świetna szkoła podstawowa mój synek bardzo dobrze się w niej czuje polecam Klaudia Ewelina - ocena (1) Bardzo przyjazna Szkoła, każde dziecko jest zaopiekowane, widać, że... Ewelina L - ocena (1) Dzieci zadowolone L Maja - ocena (1) Bardzo doceniamy to, że wychowawcy w CET są otwarci na współpracę z... Maja Ja - ocena (2) Super szkoła polecam Ja IGOR - ocena (1) Nowoczesne podejście do edukacji emocjonalnej Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem... IGOR szczęśliwy rodzic - ocena (2) Szkoła otrzymała nowego chętnego do pracy dyrektora p. Bartosza Chyś i... szczęśliwy rodzic A.M - ocena (1) Wykwalifikowana kadra, kameralna szkoła, wspaniałe zajęcia dodatkowe! A.M