szczęśliwy rodzic - ocena (2) Szkoła otrzymała nowego chętnego do pracy dyrektora p. Bartosza Chyś i... szczęśliwy rodzic A.M - ocena (1) Wykwalifikowana kadra, kameralna szkoła, wspaniałe zajęcia dodatkowe! A.M Paweł Kunda - ocena (1) Pracuję w szkole Fregata od kilkunastu lat, uczęszcza do niej moich dwóch... Paweł Kunda
Małgorzata - ocena (1) Nie było lepszej decyzji niż ta. Córka czuje się w pełni zaopiekowana. To nie... Małgorzata Jacek - ocena (3) Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z... Jacek Robert - ocena (1) Szkoła i przedszkole prowadzone z wielkim zapałem grona pedagogicznego i... Robert Michał - ocena (1) Jedna z niewielu szkół w Trójmieście, która ma do zaoferowania edukację na... Michał Bolek - ocena (2) Szkoła jest aktualnie w trakcie poważnego remontu i nowa Pani Dyrektor... Bolek Dominika - ocena (1) Po 4 latach zabrałam syna z tej szkoły, po rozmowach z rodzicami którzy... Dominika Karolina D - ocena (1) Nie ma bardziej bezpiecznego miejsca dla młodego człowieka. Tu nauczy się jak... Karolina D Agnieszka - ocena (1) Wspaniałe miejsce dla dziecka, profesjonalna kadra, szkoła z wartościami,... Agnieszka Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm, kompetentni wychowawcy, świetne warunki Aleksandra Wojtek - ocena (1) Mówi się że "szkoła to nasz drugi dom" i to właśnie czuć i widać w... Wojtek Mary - ocena (1) Świetna szkola. Doskonała jakość ksztalcenia. Bardzo dobra kadra i cudowna... Mary Michał Sprengel - ocena (1) Wspaniała szkoła z świetnie przygotowaną kadrą. Bardzo dobra atmosfera.... Michał Sprengel Zadowolona - ocena (1) Jestem mamą uczennicy tej szkoły. Jestem bardzo zadowolona ze szkoły.... Zadowolona Jolanta - opinia (2) Moje dzieci uczęszczały do tego liceum. Szkoła jest bezpieczna, kameralna, a... Jolanta Katarzyna - ocena (1) Super szkoła, profesjonalne podejście do dzieci, różne świetne zajęcia.... Katarzyna Ja - ocena (1) Super szkoła polecam Ja Mama M. - ocena (1) Podejście Nauczycieli, osób pracujących w placówce do dzieci bardzo... Mama M.