Asia - ocena (1) Szkoła angażuje uczniów w ciekawe zajęcia językowe, co sprawia, że nauka... Asia mama uczennicy - ocena (1) Super! Nauczyciele są bardzo mili i kompetentni. Moje dziecko bardzo lubi... mama uczennicy Katarzyna Majewska - ocena (1) Świetna lokalizacja i przyjazne środowisko. "Lingwista" to miejsce, gdzie... Katarzyna Majewska
Renata - ocena (1) Kreatywna edukacja! Szkoła stawia na rozwój kompetencji interpersonalnych i... Renata Katarzyna - ocena (1) Polecam gorąco! Katarzyna Aga - ocena (1) Smutno patrzeć jak ta szkoła spada... nie tylko w rankingu Aga Lucyna - ocena (1) Szkoła bardzo niskiego standardu Lucyna Ewelina - ocena (1) Jednym z największych atutów Gdańskiej Szkoły Podstawowej jest bogata oferta... Ewelina Mama - ocena (2) Myślę że trzeba odciąć grubą kreską poprzednie lata. W 2024 r. funkcję... Mama Ewa - ocena (1) Nauczyciele są bardzo pomocni, a dodatkowe zajęcia i konsultacje pomagają... Ewa Krzysztof Słota - ocena (1) Szkoła oferuje doskonałe wsparcie w nauce oraz rozwija umiejętności społeczne... Krzysztof Słota Mama - ocena (1) Bardzo indywidualne podejście do uczniów, kadra zna wszystkie dzieci i... Mama Julia - ocena (1) Regularne spotkania z nauczycielami i różnorodne wydarzenia szkolne pozwalają... Julia Wanda - ocena (2) Pierwsze wrażenie wspaniałe, aprtnerski układ między ucziem a nauczycielami,... Wanda Ada - ocena (1) A jak jest teraz ISG czy BISG Ada Ewa - ocena (1) Chociaż, jak w każdej szkole, są rzeczy do poprawy, nie możemy być bardziej... Ewa Rodzic - ocena (1) Dziecko pięknie rozwinęło skrzydła dzięki profesjonalnej i zaangażowanej... Rodzic Maksymilian - ocena (1) Szkoła jest dobrze wyposażona w nowoczesne środki dydaktyczne, co umożliwia... Maksymilian Edyta - ocena (1) to placówka, która zapewnia swoim uczniom wszechstronne wykształcenie, rozwój... Edyta były uczeń KSP - opinia (3) Jestem byłym uczniem KSP i mogę szczerze powiedzieć, że ta szkoła to totalne... były uczeń KSP