Rodzic - ocena (1) Jestem pod wrażeniem. Początek zapowiada się bardzo obiecująco. Po dwóch... Rodzic Jacek - ocena (1) To szkoła, która stawia na rozwój, a nie tylko testy. Projekty, wycieczki,... Jacek San - ocena (1) Moje dziecko chodzi do tej szkoły od pierwszej klasy. Jestem wdzięczna za... San
Martyna - ocena (1) Świetna szkoła zaangażowani nauczyciele, fajna atmosfera i realne wsparcie... Martyna Aga - ocena (1) Nauczyciele z powołania , ciepła atmosfera , kontakt z rodzicem bez zarzutu.... Aga Aneta - ocena (1) Od kiedy w szkole nastąpiła zmiana Dyrektora, Szkoła zmieniła sie o 360... Aneta Andrzej - ocena (1) Szkoła Nowy Świat to świetne miejsce dla dzieci bezpieczne, kameralne i z... Andrzej ObywatelX - ocena (1) Jedyna szkola ktora zamyka boisko zeby nikt nie mogl koezystac, a niby... ObywatelX JJ - ocena (1) Bardzo cieszę się, że miałem okazję uczyć sie w tej szkole. Małe klasy,... JJ Dominika - ocena (1) Opinię wystawiam po roku nauki dziecka w szkole (01.09.24-30.06.25).... Dominika Nauczyciele klas 1-3 szkoła podstawowa nr 20 ul.wczasy (1) Dzień dobry proszę o opinie w sprawie nauczycieli klas 1-3 że szkoły... Kasia - ocena (1) Jako rodzice absolwentki z pełnym przekonaniem polecamy tę szkołę.... Kasia Kasia - ocena (1) Świetna szkoła, dbająca o dzieci, przyjazna Kasia Zadowolona Mama - ocena (1) Polecam tą szkołę. Świetna kadra nauczycieli, wysoki poziom ale bez ciśnienia... Zadowolona Mama Iwonka - ocena (1) Szkoła z pasją! Mam wrażenie, że to już rzadkość dlatego polecam bo... Iwonka Paulina - ocena (1) Cenię szkołę za indywidualne podejście do dzieci i przyjazna atmosferę. Każde... Paulina Agnieszka - ocena (1) Nie jestem zadowolona ze szkoły. Odnoszę wrażenie że pedagodzy nie mają... Agnieszka Kamil - ocena (1) Poziom języków obcych i sposób nauki jest zaskakujący. Córka błyskawicznie... Kamil Wanda - ocena (3) Pierwsze wrażenie wspaniałe, aprtnerski układ między ucziem a nauczycielami,... Wanda Ola - ocena (1) Tak ciepłego mądrego podejścia do ucznia przy jednoczesnym wysokim poziomie... Ola