Rodzic - opinia (1) Po zerówce w publicznej szkole bardzo miłe zaskoczenie - bardzo dobry kontakt... Rodzic Łukasz - opinia (1) Świetna szkoła. Nauczyciele kompetentni, ale przede wszystkim bardzo... Łukasz Mama Chłopca - opinia (1) p.Dyrektor nie umie odpowiadać podczas rekrutacji na niewygodne pytania,... Mama Chłopca
Jolanta - opinia (1) Moje dzieci uczęszczały do tego liceum. Szkoła jest bezpieczna, kameralna, a... Jolanta Mama ucznia - opinia (1) Szkoła na bardzo wysokim poziomie, świadczą o tym wyniki egzaminów zdanych... Mama ucznia tttt - opinia (1) Brak słów. Poziom zamiatania pod dywan, manipulacji i ignorowania problemów... tttt absolwent 22 - opinia (1) Szkoła przyjazna uczniom, nauczyciele wspierający i ucznia i rodzica. Bardzo... absolwent 22 Mama ucznia - opinia (1) Kameralna szkoła, ogromne wsparcie ucznia zarówno psychologiczne jak i... Mama ucznia Roman - opinia (1) Świetna szkoła. Gorąco polecam. Poziom nauczania bardzo wysoki o czym... Roman Anna Jędrych - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, profesjonalni nauczyciele, mało uczniów w klasie, bardzo... Anna Jędrych Lena - opinia (1) Wspaniała szkoła! Bardzo polecam!! Lena Po sąsiedzku - opinia (1) Dla mnie to było rozczarowanie. Widocznie miałam zbyt duże oczekiwania lub... Po sąsiedzku Magdalena - opinia (1) Wspaniała szkoła, wysoki poziom nauczania. Mama ucznia. Magdalena katarzyna klimko - opinia (1) Przyjazna szkoła ,nowoczesna,świetna kadra.Wysoki poziom nauczania ,ale nie... katarzyna klimko giga - opinia (1) kameralnie , bezpiecznie , dobre wyniki nauczania giga Olimpia - opinia (1) Szkoła dostosowana jest do 600 uczniów a w szkole uczy się ok. 1200 uczniów,... Olimpia Janek - opinia (1) Szkoła, w której nie ma głaskania po główce. Tu są wymagania. I świetnie!... Janek Marysia Buk - opinia (1) Moja szkoła, kocham ją jest najlepsza blisko lasu Marysia Buk Olga - opinia (1) Świetna szkoła z profesjonalną kadrą pedagogiczną Olga Agata - opinia (1) Jesteśmy w Loko od 7 lat. To co przemawia za nasza szkoła to program... Agata