Patrycja - ocena (1) Świetne podejście do dzieci. Patrycja Max Weber - ocena (1) Bardzo dobra szkoła. Moje dziecko jest zachwycone. Max Weber Mary - ocena (1) Świetna szkoła. Najlepszy dyrektor. Cudowna atmosfera. Mary
Madka - ocena (1) Nie polecam. Mocną stroną szkoły jest kilku nauczycieli: Marek Strzelczyk,... Madka Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobra szkoła dla osób, dla których oprócz poziomu naukowego liczy się... Krzysztof Lena - ocena (2) Odradzam naukę w tej szkole. Grono pedagogiczne olewa problemy, które są w 1... Lena Damian Kowalski . - ocena (1) Szkola strasznie przeludniona. Dyrekcja nie bardzo ogarnia kto jak pracuje ,... Damian Kowalski . Mama Alicji - ocena (1) Najlepsza z Nauczycieli Pani Nadwodnik - dusza człowiek oraz Pani od Języka... Mama Alicji Aleksandra - ocena (1) Szkoła bardzo dobrze zorganizowana, dbająca o uczniów i ich potrzeby. Świetna... Aleksandra Kaśka - opinia (2) Szkoła pełna zakazów i nakazów. Duża ilość nauczycieli pracujących od... Kaśka Karolina - ocena (1) Najlepsza szkoła w mieście! Świetna kadra, doskonałe podejście do ucznia.... Karolina Daga - ocena (1) Bardzo dobra szkoła ze świetnym zapleczem pedagogicznym! Uczą tu nauczyciele... Daga Grażyna - ocena (2) Bardzo fajna szkola. Nauczyciele pozytywnie nastawieni i widać , że pracują z... Grażyna Tata - ocena (1) Wynik Szkoły dla Dziewcząt w rankingu trojmiasto.pl to nie przypadek. Świetna... Tata Anna - ocena (1) Budynek ruina, teren dookoła szkoda słów. Szkoła niby trzyma poziom ale tylko... Anna Piotr - ocena (1) Fajna szkoła. Mój syn lubi do niej chodzić, dobrze się tam czuje a to... Piotr Maria - ocena (1) Szkoła jak inne, moje dziecko zadowolone. Maria Katarzyna - ocena (1) Zaangażowana kadra, przyjazna atmosfera, szeroka oferta, dużo inicjatyw. Katarzyna Katarzyna - ocena (1) Ta szkoła jest taka idealna ale, ktoś zaczepia się. Katarzyna Olga - ocena (1) Z całego serca polecam tę szkołę! Czujemy się tam jak w domu, ale przede... Olga