Mm - opinia (1) W szkole pracują wspaniali, zaangażowani nauczyciele. Program zajęć... Mm Ta szkoła to masakra (2) Bezpieczeństwo... Bezpieczeństwo w tej szkole jest takie 2/10. Około połowa... Uczeń Aga222222 - opinia (1) Nowoczesne klasy, dużo zajęć dodatkowych. Indywidualne podejście do uczniów,... Aga222222
Aga2222222 - opinia (1) Indywidualne podejście do uczniów. Przyjazna uczniom kadra pedagogiczna oraz... Aga2222222 SP 4 bardzo dobry wybór! (2) Jestem bardzo zadowolona i dumna z tego, iż moje dziecko uczęszcza do tej... Angelika Bardzo przyjazna szkoła. (2) Szkoła godna polecenia. Nauczyciel przyjaźnie nastawieni do uczniów i... MG Natalia - opinia (1) Najlepsza szkoła, uczniowie uwielbiają szkołę, kadra nauczycielska... Natalia Dyskusyjny model edukacji ale są efekty (6) Szkoła na pewno zapewnia wysoki poziom edukacji, o ile dany przedmiot... Szczery człowiek M_ - opinia (1) Poziom nauki może nie jest wysoki ale przynajmniej dzieci nie mają nic... M_ Piotr - opinia (1) Grono pedagogiczne i dyrekcja OK. Piotr Zdecydowanie polecam (2) Bardzo pozytywne miejsce, które dba zarówno o wychowanie jak i... Mama uczniów Mała, świetna wspólnota - w każdym wymiarze (2) Chciałabym zarekomendować naszą szkołę wszystkim rodzicom, którzy szukają... mama ośmiolatki MY - opinia (1) Szkoła... super !!!, mój syn K. chodził do tej szkoły , zawiera cała esencję... MY Rodzic - opinia (1) Dramat. Typowy polski moloch. Dyrekcja problemy zamiata pod dywan. Bardzo... Rodzic Piotr Manasterski - opinia (1) Kameralna, bezpieczna szkoła z bardzo dobrą kadrą nauczycielską i doskonałym... Piotr Manasterski Marta - opinia (1) Jedna z najlepszych szkół w Gdańsku. Sympatyczne grono pedagogiczne, ciekawe... Marta SP 20 Gdynia (2) Szkoła jest rewelacyjna, tylko program nauczania do bani. Jest przeładowany... Tata ucznia Boża Krówka - opinia (1) Podpisuję się pod opinią mojego poprzednika, piękne ale puste deklaracje, nie... Boża Krówka Anonim - opinia (1) Super szkoła. Wysoki poziom nauczania, nauczyciela z pasji Anonim Agnieszka - opinia (1) Szkoła przyjazna dzieciom i rodzicom. Na straży jest Pani Terenia, więc... Agnieszka