Krzysztof - opinia (2) Z braku czasu zleciłem wynajem dla P. Piotra i muszę powiedzieć, że kilka dni... Krzysztof Marcin - opinia (2) Ostatniego dnia maja dzięki znakomitej pośredniczce z Gdyni Pani Joannie S.... Marcin Sylwia - opinia (2) Gorąco polecam współpracę z Panią Iwoną, zaangażowanie i pomoc na tysiąc... Sylwia
Dorota - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Po prostu szybko, łatwo, z dużym zaangażowaniem:))... Dorota Jola - opinia (2) Kupno mieszkania z agencją Tyszkiewicz oceniam jako bardzo pozytywne... Jola Sebastian R. - opinia (2) Współpraca z Panią Agatą Ziółkowską to czysta przyjemność. Pełen... Sebastian R. Agata - opinia (2) Pani Joanna Toporek z Gdyni jest po prostu świetna! Jestem przekonana, że to... Agata Lucyna i Darek - opinia (2) Dziękujemy serdecznie P.Mariannie Boczko za pomoc w sprzedaży naszego... Lucyna i Darek Dagmara - opinia (2) Bardzo konkretna obsługa w miłej atmosferze ! Dagmara Małgorzata - opinia (2) Ogromna i profesjonalna pomoc przy sprzedaży domu, z czystym sumieniem... Małgorzata Paweł - opinia (2) Polecam biuro nieruchomość Tyszkiewicz. W szczególności dziękuję Panu... Paweł Robert - opinia (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szczerze polecam. Robert Marcin Grejman - opinia (2) Chcę podziękować Panu Piotrowi Żylińskiemu za podejście bardzo profesjonalne.... Marcin Grejman Urszula - opinia (2) Bardzo gorąco pragnę podziękować p. Piotrowi Żylińskemu za pośrednictwo i... Urszula Agnieszka Marchel - opinia (2) Bardzo polecam nieruchomosci Tyszkiewicz a szczególnie Pana Piotra... Agnieszka Marchel Monika Hapon - opinia (2) Składam ogromne podziękowania dla Pana Piotra Żylińskiego za jego... Monika Hapon Wioletta - opinia (2) Serdeczne podziękowanie dla Pana Andrzeja Leonowicza za profesjonalną pomoc I... Wioletta Anna - opinia (2) Bardzo polecamy współpracę z biurem Tyszkiewicz. Mieliśmy przyjemność... Anna Magda & Bartek - opinia (2) Serdecznie dziękujemy Pani Iwonie Kakowskiej za pomoc w spełnieniu naszego... Magda & Bartek AZK - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Bardzo szybki kontakt, uważne słuchanie... AZK