U Skrzypka

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Jagiellońska 36N

szlachta (3) Ludzie czy wy nie macie zbyt wygórowaych wymagań? Po to są sztućce przy barze... klient ZADOWOLONY (1) NIE ODWIEDZAM TAKICH STRON, ALE KTOŚ MI POWIEDZIAŁ O TYCH OPINIACH I BYŁEM... aaddaa Polecam!!!! (1) Drodzy Państwo. Przeczytałem zawarte opinie i nie zgadzam się z nimi z... Piotr Lisowski
Nie polecam (1) Zamówiłem pizzę z kukurydzą, kurczakiem i pomidorem a zamiast pomidora... Klient Bezczelnni ludzie (1) Po przeczytaniu innych opinii musze powiedzieć ze wiele osób miało szczęscie... przemas niemila obsluga (1) witam. ostatnio bylem w tej pizzerii w niedziele TYDZIEN TEMU. obslugiwala... ZNIESMACZONY Mięso z chrząstkami...? (1) Zamówienie - kebab oraz pizza.. Kebab - mięso zimne z chrząstkami..tłuste (... Smakosz dobra pizza! (1) co prawda troche sie czeka, ale pizza zawsze bardzo dobra. duzo dodatkow,... ja Nigdy wiecej zamówienia telefonicznego (1) Nigdy wiecej zamówienia telefonicznego, zamówione jedzenie 2 godziny... Autor Totalny brak poszanowania klienta! (1) Ja także potwierdze wcześniejsze wypowiedzi: Zamówiona przeze mnie pizza... adrian Michał - opinia (1) Początki były bardzo udane. Wszystkie dania i pizza naprawdę smaczne. Od... Michał dobre ale kombinatorzy (1) jedzenie niezłe ale zastanawiam się czy oni mają jakieś kontrole finansowe... FX ODRADZAM WAM ZAMAWIANIA PIZZY W TYM LOKALU!!! (1) Pierwszy i ostatni raz zamówiłam pizze w tym lokalu! Po pierwsze OBSŁUGA... OLA MASAKRA!!! Niechlujstwo i Zagrożenie zdrowia !! (1) Więc tak, dzisiejsze zamówienie przerosło już wszystko. Milczałem,... Jacek Było mi niedobrze po jedzeniu U Skrzypka... (1) Byłem U Skrzypka w tą niedzielę, nastawiałem się na smaczne jedzenie, w... Naprawdę Głodni Okropne (1) zamowiłem dwie pizzy i pani mi powiedziała że będe czekać 1h. po 1.5h... glodny DRAMAT (1) Dziś zamówiliśmy pizzę o 20.40. Pani przyjmująca zamówienie poinformowała... Hanka, Górek,Aga,Piórkoś -/+ (1) Pizza dobra, ale rozczarował nas czas dostawy. Czas oczekiwania na pizze 120... rozczarowana klientka Tragedia !!!!!! (1) Zamówiłem dziś pizze na telefon o godz 19.50- podany czas oczekiwania wynosił... gn :/ (2) Straszna lipa, jak zamawia sie przez szama.pl!!!! Jestem tam zalogowany i sa... roman