UWAZAJCIE!!DZIEŃ DZIECKA TO ŻNIWA DLA PEDOFILI

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Drogie mamy,
chcę ku przestrodze opisać sytuację, która wczoraj (01.06-Dzień Dziecka!) miała miejsce na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni.

Podczas rodzinnego spaceru zaobserwowałam dziwnie zachowującego się mężczyznę. Obcy facet kilkukrotnie próbował zaczepiać moje dziecko, a potem cały czas chodził za nami i obserwował nas. Mam całkowitą pewność,że śledził właśnie nas, bo ciągle zmieniał kierunek spaceru tak jak my, zatrzymywał się wtedy gdy my to robiliśmy i obserwował nas, po czym dalej ruszał w tym kierunku gdzie my poszliśmy.Mieliśmy kłopot,żeby pozbyć się natręta, a odczepił się dopiero gdy zorientował się,ze zrobiliśmy mu zdjęcie.
Facet na oko 30-klikuletni, szczupły blondyn, krótkie włosy, dość wysportowana sylwetka, około 180 cm wzrostu, ubrany w czarne sportowe buty, niebieskie jeansy i koszulę z krótkim rękawem w kolorze zgniłej zieleni. Szedł sam i oglądał się cały czas na dziecko, próbował nawiązywać z nim kontakt, mimo ze dziecko starało się unikać go.
Rodzice, miejcie oczy szeroko otwarte, bo nie tylko dzień dziecka i tłumy ludzi z maluchami na placach zabaw i ulicach to żniwa dla różnych podejrzanych typów i pedofili, wiec uważajcie na dzieci.

Jeżeli ktoś spotkał się kiedykolwiek z podobną sytuacją, to opiszcie, gdzie, kiedy zdarzenie miało miejsce i jak pozbyliście się natręta.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: UWAZAJCIE!!DZIEŃ DZIECKA TO ŻNIWA DLA PEDOFILI

Masz jakąś obsesję paranoidalną. Gdyby jakaś kobieta zagadywała twoje dziecko to była by to fajna pani. Jak robi to mężczyzna to zaraz musi być pedofilem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Może on Tobą był zainteresowany ? W końcu kobiety lubią gdy wielu mężczyzn zwraca na nie uwagę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

To co się Wam przytrafiło przynajmniej Cię uczuli na przyszłość... baa każdego by uczuliło.
Dobre pytanie zadałaś, również czekam na rozwinięcie wątku i podanie miejsc..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0