Ubranka Dla Wcześniaka

Potrzebne ubranka dla wcześniaka ! Kuzynka z zagrożoną ciążą trafiła do szpitala. Lekarze chcieli podtrzymać ciąze tym bardziej że termin miała dopiero na 19 lutego. Niestety dziś rano trafiła na porodówkę i za pomocą cesarskiego cięcią musieli wyjąć dziecko. Chłopiec leży teraz w inkubatorze i walczy o życie . Jest bardzo malutki bo waży zaledwie 1,2 kg. Jeśli ktoś ma bardzo prosimy o pomoc, nie mamy pieniędzy aby kupić ubranka więc jeśli ktoś ma a chciałby pomóc my bardzo chętnie przyjmiemy . Proszę bardzo o pomoc .

Jeśli nikt nie chce oddać to może chociaż pożyczyć i gdy dziecko wyrośnie oddamy ubranka !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ubranka Dla Wcześniaka

Hopka

mam chyba ze trzy koszulki lub bodziaki 50: i tak na pewno będą za duże no i są różowe, ale gdybyś chciała to mogę dać

ja mam na bank jedne malutkie welurkowe spiochy moge oddać
odbiór zaspa
pisz na dejwucha@gmail.com

powinnam mieć też jakieś czapeczki i skarpetki. No i jestem z przymorza .

Dejwi mały właśnie leży w szpitalu na zaspie więc jeśli będą jechać do niego to może by wpadli. W sumie nie wiem czy mają do tego głowe ... ale powiem im że mogliby wpaść ; ))

Jak cos więcej bede wiedziała na temat odbioru to dam znać ;))

Ja miałam ubranka dla chłopca może troszkę większe bo mój urodził się 2 kilogramowy tylko pożyczyłam koleżance może już ich nie potrzebuje więc zapytam się i dam znać.

Tynka25 to dasz znać jak bedziesz już coś wiedziała ; ))

Noo ja ciągle mowie że wszystko będzie dobrze ... nie z takich rzeczy dzieci wychodzą ; ))

Tynka25 a gdzie byłby ewentualny odbiór ?

martuS trzymam kciuki za malucha. pół roku temu w rodzinie urodziły się bliźniaki 1200 i 2200. teraz są już fajne z nich chłopaki;) nadal mniejszy jest mały , ale są zdrowi i ładnie się rozwijają;)

Mojego męża chrześniak 8lat temu urodził się z wagą 900gram,też na Zaspie,dogonił rówieśników,troszkę częściej choruje i ma wadę wzroku ale poza tym broi na całego:)

Niestety koleżanka jeszcze potrzebuje tych ubranek, ale myślę że zanim wasz maluch wyjdzie z inkubatora to może się zwolnią. Będę was miała w pamięci jakby coś to się odezwę. Pozdrawiam.

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (74 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...