Wyciskarka do soków i warzyw?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy ktoś ma jakąś wypróbowaną wyciskarkę do soków i warzyw, która wyciska sok nie tylko z miękkich owoców i warzyw ale również z tych twardszych np. warzyw bulwiastych. Szukam dobrej wyciskarki, która się nie psuje, w przedziale cenowym około 500 zł (jeśli taka jest).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wyciskarka do soków i warzyw?

Dołacze sie do pytania również szukam czegoś fajnego :)

wyciskarki- to raczej wyższa polka cenowa... niestety, placilam sporo wiecej

Niestety to prawda, dobre sa kuvingsa ale to przedzial 1600-2000. Ale mozna na raty 0%

Można znaleźć bardzo drogie wyciskarki ale za 500 zł też się znajdzie. No i bez przesady. Również nie jest to moim zdaniem taka niska cena. Autorko polecam wybrać się do dowolnego sklepu rtv Euro agd. Zobaczysz tam na półkach spory wybór tańszych wyciskarek ( w ich sklepie internetowym również są...). W dodatku dają tam mozliwosć kupienia sprzętu na 50 rat 0%. Sama kupowałam tam jakiś czas temu wyciskarkę ELdom właśnie za niecałych 5 stówek. Jestem zadowolona.

Też mama Eldom za ok 400-500zł i jestem zadowolona - wyciskarka wolnoobrotowa, nie sokowirówka.

Korzystam z niej ok 3-4 razy w tygodniu juz od roku, łatwo się myje, działa bez zarzutu, najczęściej wyciskam marchew, cytrusy i jabłka, często melony, kiwi.
Póki co zacięła mi się tylko przy aroniach (dużej ilości, przez skórki), zapchała się, wystarczyło opłukać i było ok.

Ja mam trochę droższą kuvingsa https://wyciskarkisokow.pl/produkt/wyciskarka-kuvings-silent-juicer/ ale mam przy tym 10 lat gwarancji więc myślę, że opłacało się tyle zapłacić

Nigdy nie miałam i nie było takiej potrzeby, żeby mieć

Sprawdź sobie na stronie https://www.energiazdrowia.pl/, jest spory wybór. ;) polecam!

Ja mam tefala za 600 zł kupiona dwa lata temu do domowego użytku mogę polecić bulwy nawet lepiej wyciska bo miękkie owoce czasem zapychają np przy annanasie musiałam w trakcie czyścić ślimak ale to już przy końcówce wyciskania. Daję radę wyciskać też sok z ziół robiłam z natki pietruszki imbiru i jabłka sok i był super. Niestety dużo roboty bo trzeba wykroić gniazda nasienne, pokroić jabłka na ćwiartki ale sok wynagradza wysiłek.

Polecam Hurom

Od jakiegos czasu uzywam wyciskarki omega mega mouth 702. Co wazne posiada wszelkie akcesoria w komplecie. A te potrafia kosztowac kilkaset pln do ponad tysiaca w przypadku wyciskarek bez pelnego wyposazenia w standardzie.

A ja mam z lidla za 250 i jest super

mi sie nie chce wyciskac kupuje sok z buraka wysylkowo https://polskiepomidory.com.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (83 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Wyposażenie łazienki (55 odpowiedzi)

byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego wyposażenia łazienki, od wc po...