Natalia - ocena (1) Szkoła rodzenia online. Mnóstwo wiedzy praktycznej. Która była dla mnie ważna... Natalia Mama Werki - ocena (1) Super kobiety,mega duza dawka wiedzy Mama Werki Ania - ocena (1) Serdecznie polecam szkole rodzenia oraz wszelkie kursy które maja w swojej... Ania
Jakub - ocena (1) Przydatne, rzetelne, profesjonalne. Jakub Katarzyna - ocena (1) Nieoceniona pomoc. Dziewczyny zawsze chętnie odpowiadają na pytania. Dobry... Katarzyna Olga - ocena (1) Polecem panią Anię z jej cudowną ekipą. Wykonują wspaniałą pracę! Z racji... Olga Zaufaj położnej - ocena (1) Kurs online - bardzo polecam Zaufaj położnej Kinga - ocena (1) Bardzo profesjonalny kurs wszystko konkretnie wytłumaczone tak ze pamięta się... Kinga Ania - ocena (1) Praktyczna wiedza, tylko konkrety, przekazana w bardzo przystępny sposób.... Ania Magdalena - ocena (1) Polecam z całego serca. Magdalena Monika - ocena (1) Masa praktycznej wiedzy i wskazówek. Czuję się spokojna i gotowa do porodu,... Monika kursanci - ocena (1) Weekendowa oferta szkoły rodzenia to super rozwiązanie dla osób, które z... kursanci Michalina - ocena (1) Szkoła rodzenia przygotowała mnie na ten piękny czas. Naprawdę ogrom wiedzy... Michalina Marta Marczewska - ocena (1) Szkoła rodzenia online okazała się świetnym zakupem. Możliwość oglądania w... Marta Marczewska Ewelina - ocena (1) Zakupiłam online Szkołę Rodzenia i jestem bardzo zadowolona. Nie mogłam... Ewelina Ada - ocena (1) Najlepsze miejsce jeżeli jako przyszła mama chcesz poczuć się zaopiekowana.... Ada Marta Socha - ocena (1) Szkoła rodzenia online Zaufaj położnej - genialna szkoła, materiał... Marta Socha W - ocena (1) Zmarnowane pieniądze, bardzo słaba jakość nagrań, niektóre tematy były to... W Kinga - ocena (1) Szkoła rodzenia oraz dobry poród to niesamowite źródło wiedzy, które pozwala... Kinga Monika - ocena (1) Świetne przygotowanie do porodu. Monika