Monika - ocena (1) Genialne materiały przygotowujące do porodu Monika Ania - ocena (1) Ogrom przydatnej wiedzy! Serdecznie polecam Ania Julia - ocena (1) Wszystkim przyszłym mamom bardzo polecam szkołę rodzenia online Zaufaj... Julia
Klaudia - ocena (1) Wykupiłam kurs online, mnóstwo wiedzy, świetnie wytłumaczone! Gorąco polecam Klaudia Anna - ocena (1) Ogrom wiedzy niezbędny przyszłej mamie, by czuła się pewnie w nowej roli!... Anna Alicja - ocena (1) Polecam serdecznie Ogrom wiedzy i doświadczenia ️ Alicja Anna - ocena (1) Kopalnia wiedzy i niekończące się pokłady empatii, które są bezcenne dla... Anna Małgorzata Bigus - ocena (1) Mimo, że jestem z Olsztyna zdecydowalam się na szkołę Zaufaj Położnej. Teraz... Małgorzata Bigus Ewelina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu, praktyczna wiedza w prostym wydaniu. Hasła... Ewelina Ewelina - ocena (2) Super online kurs. Można przesłuchać lekcje gdziekolwiek jestem. Kurs aktywny... Ewelina Marta - ocena (2) Każdy temat wytłumaczony bardzo dokładnie przez co czuje się lepiej... Marta Karolina - ocena (2) Rzetelnie przekazana wiedza, miła atmosfera. Polecam wszystkim Karolina Ewa - ocena (2) Z całego serca polecam CDL! Pani Paulina uratowała moją laktację podczas... Ewa Kinga - ocena (2) Polecam serdecznie, szybka i merytoryczna pomoc, świetny kontakt! Kinga Marlena - ocena (2) Zgłosiłam się do szkoły na naukę chustonoszenia. Pani instruktor przyjechała... Marlena Agnieszka - ocena (2) Cenię sobie tę szkołę za luźną atmosferę na zajęciach, braku sprawienia... Agnieszka Nikola - ocena (2) Lekcja chustonoszenia była bardzo profesjonalna. Wiedza została przekazana w... Nikola Sylwia - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Korzystałam z usługi doradztwa laktacyjnego i to jak... Sylwia Elżbieta - ocena (2) Serdecznie polecam, dużo przydatnej wiedzy! Elżbieta Justyna - ocena (2) Bardzo polecam szkołę rodzenia online z zaufaj położnej. przeogromna wiedza... Justyna