Żaneta - ocena (2) Szkoła rodzenia Zaufaj Położnej zawiera kompleksową wiedzę , nie tylko z... Żaneta Karolina Lachowska - ocena (2) Bardzo profesjonalne i merytoryczne szkolenia, przed porodem kolejno... Karolina Lachowska Marta - ocena (2) Razem z Mężem korzystaliśmy ze szkoły rodzenia online i inny szkoleń i... Marta
Aneta - ocena (2) Fajnie i klarownie wytłumaczone zagadnienia związane z porodem i jego... Aneta Anita - ocena (2) Byłam dwa razy u Zaufaj Położnej, są to wspaniałe położne które pomogą i... Anita Paula - ocena (2) Dzięki szkole rodzenia, świadomie przeszłam cesarkę i byłam dobrze... Paula Magdalena - ocena (2) Każda wątpliwość była rozwiana, wiedzy więcej niż się spodziewałam.... Magdalena Marta Tuzikowska - ocena (2) Dzięki Szkole rodzenia przygotowałam się z mężem zarówno do porodu jak i do... Marta Tuzikowska Pacjentka - ocena (2) Położne w Zaufaj Położnej są moim zdaniem najwspanialsze na świecie.... Pacjentka Sylwia - ocena (2) Serdecznie polecam. Super przygotowane wszytsko, w każdym momencie można... Sylwia Kamila L - ocena (2) Korzystałam z kilku kursów online, były bardzo przydatne i zostało przekazane... Kamila L Wiki - ocena (2) Nagrania w fajnej formie, merytoryczne jedyne co brakuje to podziału na... Wiki Emilia - ocena (2) Bardzo fajna, rzetelna szkola rodzenia. Emilia Mila - ocena (2) Świetne miejsce. Czulqm sie bardzo dobrze przygotowana do pierwszego porodu.... Mila Kasia - ocena (2) Kurs online bardzo pomógł mi świadomie urodzić maluszka. Super materiały! Kasia Monika - ocena (2) 2 lata temu uczestniczyłam w szkole rodzenia organizowanej przez Zaufaj... Monika Ariela - ocena (2) Wszystko było idealnie prowadzone Ariela Sandra - ocena (2) Kurs online, bardzo ciekawie się słuchało :) przydatne informacje, teraz... Sandra Paula - ocena (2) Bardzo przydatna, ugruntowana wiedza. Polecam! Paula Anna Guzikowska - ocena (2) Super dziewczyny! Ania to petarda!!! Dzięki niej mój drugi poród trwał od... Anna Guzikowska