Kira J. - ocena (1) Super szkoła, świetnie położne, dużo bezcennej wiedzy! Polecam każdemu... Kira J. Gosia - ocena (1) Z całego serca polecamy szkołę rodzenia Zaufaj Położnej. Uczestniczyliśmy w... Gosia Julia - ocena (1) Wraz z mężem uczestniczyliśmy w kursie weekendowym z racji na trudność w... Julia
Julia Kaluzna - ocena (1) Zaufaj Poloznej - zaufalam i nie zaluje, Ola i jej wsparcie w laktacji... Julia Kaluzna Anastazja Klein - ocena (1) Obserwuję profil zaufaj położnej od kilku lat i wybrałam tą szkołę z... Anastazja Klein Kinga - ocena (3) Polecam serdecznie, szybka i merytoryczna pomoc, świetny kontakt! Kinga Ewa - ocena (3) Z całego serca polecam CDL! Pani Paulina uratowała moją laktację podczas... Ewa Karolina - ocena (3) Rzetelnie przekazana wiedza, miła atmosfera. Polecam wszystkim Karolina Marta - ocena (3) Każdy temat wytłumaczony bardzo dokładnie przez co czuje się lepiej... Marta Ewelina - ocena (3) Super online kurs. Można przesłuchać lekcje gdziekolwiek jestem. Kurs aktywny... Ewelina Ewelina - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z kursu, praktyczna wiedza w prostym wydaniu. Hasła... Ewelina Małgorzata Bigus - ocena (2) Mimo, że jestem z Olsztyna zdecydowalam się na szkołę Zaufaj Położnej. Teraz... Małgorzata Bigus Anna - ocena (2) Kopalnia wiedzy i niekończące się pokłady empatii, które są bezcenne dla... Anna Alicja - ocena (2) Polecam serdecznie Ogrom wiedzy i doświadczenia ️ Alicja Anna - ocena (2) Ogrom wiedzy niezbędny przyszłej mamie, by czuła się pewnie w nowej roli!... Anna Klaudia - ocena (2) Wykupiłam kurs online, mnóstwo wiedzy, świetnie wytłumaczone! Gorąco polecam Klaudia Julia - ocena (2) Wszystkim przyszłym mamom bardzo polecam szkołę rodzenia online Zaufaj... Julia Ania - ocena (2) Ogrom przydatnej wiedzy! Serdecznie polecam Ania Monika - ocena (2) Genialne materiały przygotowujące do porodu Monika Marta - ocena (2) Prowadzące zajęcia w szkole rodzenia zaufaj położnej to cudowne... Marta