Zaufaj położnej - ocena (1) Konkretna wiedza, poparta przykładami i ćwiczeniami. Większość wątpliwości... Zaufaj położnej Joanna - ocena (1) Na stronie Zaufaj Poloznej wykupilam kurs: Paczka Dziecko. Jestem... Joanna Marta - ocena (1) Szkoła rodzenia przygotowana jest bardzo profesjonalnie. W sposób przystępny... Marta
Katarzyna - ocena (1) Z całego serca dziękuję że trafiłam na dziewczyny z Zaufaj Położnej.... Katarzyna Daniela - ocena (1) Moje kompendium rzetelnej i sprawdzonej wiedzy o ciąży i noworodku. Daniela Maja - ocena (1) Absolutnie najlepsze miejsce aby przygotować się do porodu! Bardzo polecam... Maja HK - ocena (1) Poziom doświadczenia i praktyka na najwyższym poziomie HK Paulina Wikło - ocena (1) Jestem spokojna i czuję się przygotowana na to co niedługo mnie czeka -... Paulina Wikło Aleksandra - ocena (1) Ogrom aktualnej wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej, cudowna... Aleksandra Zaneta Arriola - ocena (1) Wykupiłam szkołe rodzenia online plus kilka dodatkowych kursów i jestem... Zaneta Arriola Justyna - ocena (1) Korzystaliśmy z porady laktacyjnej i bardzo, bardzo polecamy. Spotkaliśmy się... Justyna Magdalena - ocena (1) Merytorycznie, dużo wiedzy w przystępnej formie , omówione najczęstsze... Magdalena Patrycja Czarnecka - ocena (1) Pani Aleksandra to najlepsza położna na jaką trafiłam, bardzo ciepła,... Patrycja Czarnecka Julia - ocena (1) Internetowy kurs przygotowawczy do porodu - polecam bardzo! Julia Edzia - ocena (1) Świetna szkoła rodzenia, mnóstwo mądrych treści przekazywanych przez social... Edzia Roksana - ocena (1) Cieszę się, że wybrałam tą szkołę rodzenia. Dostarczyła mi bardzo dużo... Roksana Martyna Wiluś-Abramowicz - ocena (1) Zakupiłam szkołę rodzenia w wersji online. Bardzo lubię słuchać tych... Martyna Wiluś-Abramowicz X - ocena (1) Korzystałam z kursu jak szczęśliwie urodzić i jestem bardzo zadowolona :)... X Ania C - ocena (1) Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Ania C Wiola - ocena (1) Szkolenie Jak szczęśliwie urodzić to to, czego potrzebowałam, czuję się... Wiola