Zaneta Arriola - ocena (1) Wykupiłam szkołe rodzenia online plus kilka dodatkowych kursów i jestem... Zaneta Arriola Justyna - ocena (1) Korzystaliśmy z porady laktacyjnej i bardzo, bardzo polecamy. Spotkaliśmy się... Justyna Magdalena - ocena (1) Merytorycznie, dużo wiedzy w przystępnej formie , omówione najczęstsze... Magdalena
Patrycja Czarnecka - ocena (1) Pani Aleksandra to najlepsza położna na jaką trafiłam, bardzo ciepła,... Patrycja Czarnecka Julia - ocena (1) Internetowy kurs przygotowawczy do porodu - polecam bardzo! Julia Edzia - ocena (1) Świetna szkoła rodzenia, mnóstwo mądrych treści przekazywanych przez social... Edzia Roksana - ocena (1) Cieszę się, że wybrałam tą szkołę rodzenia. Dostarczyła mi bardzo dużo... Roksana Martyna Wiluś-Abramowicz - ocena (1) Zakupiłam szkołę rodzenia w wersji online. Bardzo lubię słuchać tych... Martyna Wiluś-Abramowicz X - ocena (1) Korzystałam z kursu jak szczęśliwie urodzić i jestem bardzo zadowolona :)... X Ania C - ocena (1) Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Ania C Wiola - ocena (1) Szkolenie Jak szczęśliwie urodzić to to, czego potrzebowałam, czuję się... Wiola Julia - ocena (1) jesteśmy bardzo zadowoleni z indywidualnych zajęć. Pani Iza, która je... Julia Jakub - ocena (1) Polecam tryb indywidualny. Dostaliśmy wszystkie informacje potrzebne na... Jakub Magdalena - ocena (1) Brałam udział w szkole rodzenia w Gdyni. Wspaniałe zajęcia, super prowadzące,... Magdalena Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście oraz duża ilość wiedzy przekazana w przyjemnej... Magda Izabela - ocena (1) Wraz z narzeczonym skorzystaliśmy z usługi indywidualnej szkoly rodzenia i... Izabela Sławek Labuda - ocena (1) Jako świeżo upieczeni rodzice małej Hani z całego serca dziękujemy za... Sławek Labuda Ewa - ocena (2) Duuuużo przydatnej wiedzy, przekazanej w sposób łatwy, zrozumiany i z... Ewa Ada - ocena (2) Korzystałam i ze szkoły rodzenia i z pomocy doradczyni laktacyjnej/położnej -... Ada Iza - ocena (2) Najlepsze położne z najbardziej aktualna wiedzą z którą chętnie się dzielą. A... Iza