Radosław Guzikowski - ocena (2) Żona mega zadowolona! Poleca wszystkim koleżankom! Radosław Guzikowski Marta - ocena (2) Niestety nie mieliśmy możliwości pójścia do szkoły rodzenia stacjonarnie.... Marta Magdalena - ocena (2) Wszystko dobrze wyjaśnione i pokazane. Szkoła rodzenia jak i dobry poród był... Magdalena
Monika - ocena (2) Bardzo rzeczowa i super szkoła rodzenia, my chodziliśmy stacjonarnie w... Monika Aleksandra Szubert-Hilt - ocena (2) Bardzo fajny pomysł na szkołę rodzenia on-line. Przy trzecim dziecku trudno... Aleksandra Szubert-Hilt Gosia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z poziomu przygotowania szkoły rodzenia online, z... Gosia Sara - ocena (2) Położna Anna Bulczak uratowała moją laktację! Kiedy wróciliśmy ze szpitala,... Sara Karolina - ocena (2) Najlepsza szkoła rodzenia, świetne położne które odpowiadają na wszelkie... Karolina Joanna - ocena (2) Szkoła rodzenia z najnowszą wiedzą, prowadzą dużo akcji edukacyjnych np.... Joanna Jagoda - ocena (2) Świetna szkoła rodzenia - położne prowadzące zajęcia znały odpowiedź na każde... Jagoda Ania - ocena (2) Bardzo polecam ️ Ania Kalina - ocena (2) Super przygotowanie do porodu! Kalina Dominika - ocena (2) Rewelacyjna szkoła online. Wszystko jasno wytlumaczone, przejrzyste filmiki i... Dominika Kuba - ocena (2) Super szkoła, miłe prowadzące z ogromną wiedzą! Polecam w 100% Kuba Ula - ocena (2) Zaufaj Położnej spełniło absolutnie nasze wszystkie oczekiwania względem... Ula Magda - ocena (1) Super przekazywana wiedza. Magda Alicja - ocena (1) Wszystko fajnie i zrozumiałe wytłumaczone i opowiedziane :) przez co poród... Alicja Oliwia - ocena (1) Korzystałam z kursów online. Wreszcie znalazłam wszystkie informacje, których... Oliwia Nataliag - ocena (1) Korzystałam z porady laktacyjnej (darmowej w ramach dni otwartych) po... Nataliag Oliwos - ocena (1) Świetny sposób przekazania wiedzy. Kurs dał mi dużo spokoju przed porodem i... Oliwos