Oktawia - ocena (1) Bardzo rzetelnie i jasno wyjaśnione zostało przygotowanie do porodu, sam... Oktawia Natalia - ocena (1) Szkoła rodzenia w formie online okazała się super rozwiązaniem. Dzięki... Natalia Agata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z treści i wiedzy którą położne przekazują Agata
Joanna - ocena (1) Dziewczyny robią świetną robotę podnosząc społeczną wiedzę i świadomość... Joanna Beata - ocena (1) Bardzo pomocne materiały Beata Paulina - ocena (1) Polecam każdemu :) cudowne kobiety! Paulina Mama - ocena (1) Dzięki szkole rodzenia udało mi się bardzo dobrze przygotować do mojego... Mama Anita - ocena (1) Szkoła rodzenia z powołaniem! Każde zagadnienie omawiane dokładnie, w prosty... Anita Agata - ocena (1) Jestem zachwycona szkołą rodzenia online. Położne są pełne zaangażowania,... Agata dominika skrzypczyk-psiuch - ocena (1) Bardzo szczegółowo wyjaśnione poszczególne etapy ciazy, porodu , połogu i... dominika skrzypczyk-psiuch Gabriela - ocena (1) Polecam kursy oferowane przez Zaufaj Położnej. Bardzo dużo wiedzy oraz ogrom... Gabriela Ola - ocena (1) Z całego serca polecam wszelkie kursy przygotowujące do porodu! Ja dzięki... Ola Marlena - ocena (1) Duży zasób wiedzy, wszystko dokładnie wyjaśnione. Jestem jeszcze przed... Marlena Magdalena - ocena (1) Podstawy w pigułce (szkoła online), a przygotowały mnie w 100%. Polecam! Magdalena Weronika - ocena (1) Profesjonalna kadra, wszystko jasno wytłumaczone Weronika Dorota_W - ocena (1) Bardzo wysoko cenię szkołę rodzenia jak i wszystkie położne z zaufajpołożnej.... Dorota_W Magda - ocena (1) Szkolenia i warsztaty w wersji online ;) gorąco polecam Magda Agnieszka - ocena (1) Braliśmy udział w szkole rodzenia w Gdyni, profesjonalna wiedza przekazana w... Agnieszka Kasia - ocena (1) Super rzetelne informacje, przyjazne nastawienie Kasia Monika - ocena (1) Polecam, korzystałam że szkoły rodzenia i jestem zadowolona Monika