Izabela - ocena (1) Byłam, polecam. Jest sztos! Izabela Jola - ocena (1) Korzystałam ze szkoły rodzenia w formie materiałów online. Jestem bardzo... Jola Położna Iza, Ania i inne - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu szkoła rodzenia. Bardzo dużo przydatnych... Położna Iza, Ania i inne
aw - ocena (1) Bardzo jestem zadowolona z szkoły rodzenia ;) tyle ile informacji tutaj... aw Karolina styczynska - ocena (1) Dziewczyny i treści przedstawione u nich na insta(koszystalam również z... Karolina styczynska Natalia - ocena (1) Takiego ogromu wiedzy nie dostanie się nigdzie indziej! Dziewczyny niosą... Natalia Zuzanna - ocena (1) Najlepsza szkoła rodzenia. Korzystałam z materiałów online przed drugim... Zuzanna Marta - ocena (1) Rewelacyjne kursy. Dużo wsparcia i merytorycznej wiedzy Marta Weronika - ocena (1) Brałam udział w warsztatach Dobry poród z Anią przygotowując się do VBAC.... Weronika Ania - ocena (1) Świetny dostęp do materiałów edukacyjnych, instruktaży. Intuicyjna platforma :) Ania Dorota - ocena (1) Profesjonalnie przygotowana szkoła rodzenia, mnóstwo przydatnych,... Dorota Agnieszka Sapich - ocena (1) Dzięki szkole rodzenia przeszłam bardzo dobrze poród. Wiedziałam, co robić,... Agnieszka Sapich Anna - ocena (1) Super szkoła rodzenia, położne miłe i z aktualną wiedzą. Anna Justyna - ocena (1) Dzięki wykupionej szkole rodzenia online nie bałam się zupełnie porodu,... Justyna Magdalena Bodziarczyk - ocena (1) Super przygotowanie do porodu! Jedna z najlepszych ️ Magdalena Bodziarczyk Aleksandra Hintz - ocena (1) Szkoła rodzenia on line bardzo pomogła mi w okresie ciąży i połogu.... Aleksandra Hintz Patrycja - ocena (1) Polecam z całego serca, mieszkam we Wrocławiu, a korzystam z warsztatów już... Patrycja Magdalena Perlejewska - ocena (1) Praktyczne wskazówki zgodne z aktualną wiedzą. Ogromna empatia i wsparcie na... Magdalena Perlejewska Kasia - ocena (1) Bardzo dobry kurs, wszystko dobrze wyjaśnione. Polecam Kasia Justyna - ocena (1) Super content dla początkujących mam! Fajnie, że jest taka szkoła online dla... Justyna