Zuza - ocena (1) Mnóstwo wiedzy przekazanej w fajny sposób. Zuza Magda - ocena (1) Fachowa pomoc. Pani Paulina z ogromną wiedzą pomogła z laktacją. Karmienie... Magda Ola - ocena (1) Spotkania były prowadzone w miłej atmosferze, podczas których zostało... Ola
Anna PW - ocena (1) Bardzo polecam kursy szkoły rodzenia online Zaufaj Położnej - pełne... Anna PW Sylwia - ocena (1) Zdecydowanie polecam :) Przede wszystkim dlatego, że udało się znaleźć dla... Sylwia Klara - ocena (1) Kupiłam kurs Jak szczęśliwie urodzić duża dawka fachowej wiedzy, przekazana w... Klara Natalia - ocena (1) Duża ilość materiałów, merytoryczne i różnorodne treści, dostępne w każdej... Natalia Pamela - ocena (1) Z całego serca polecam usługę porady laktacyjnej w tym miejscu. Poczułam się... Pamela Kamila - ocena (1) Bardzo dziękuję za zajęcia indywidualne szkoły rodzenia.Informacje zostały... Kamila Patrycja - ocena (1) Najlepsza z możliwych szkół w Trójmieście, dużo przydatnej wiedzy, jedyny... Patrycja Magda - ocena (1) Nie przypuszczałam, że szkoła rodzenia online będzie tak rzetelnie i... Magda Miśka - ocena (1) Rewelacyjna szkoła rodzenia online. Gorąco polecam. Miśka Danuta - ocena (1) Dzięki waszej pracy mój porod był lepszy Danuta Justyna - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia Zaufaj Położnej. Chodziłam na zajęcia na... Justyna Hanna Lubszczyk - ocena (1) Zaufaj Położnej to dla mnie najlepsza Szkoła Rodzenia z jakimi miałam do... Hanna Lubszczyk Karolina - ocena (1) Bardzo rzeczowo i skrupulatnie przedstawione materiały na temat ciąży i... Karolina Maria - ocena (1) Cudownie prowadzona szkoła rodzenia online. Był to mój pierwszy poród i... Maria Zuzanna - ocena (1) Ze szkoły rodzenia Zaufaj Położnej wyszliśmy z ogromem wiedzy na temat porodu... Zuzanna Małgorzata z Belgii - ocena (1) Dzięki Waszej szkole rodzenia dowiedzieliśmy się wielu rzeczy jak wygląda... Małgorzata z Belgii Ania Tarkowska - ocena (1) Bardzo fajne treści i fajnie pokazane Ania Tarkowska