Agnieszka - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam kursy z Zaufajpoloznej.pl. Ogromna dawka wiedzy,... Agnieszka Monika - ocena (1) Materiały ciekawe, ale mogłyby być filmiki z prawdziwymi dziećmi Monika Arleta Bakowska - ocena (1) Wykupienie szkoły rodzenia on line pozwoliło mi przygotować się do pierwszego... Arleta Bakowska
Katarzyna - ocena (1) Polecam z całego serca. Korzystałam z konsultacji online chustonoszenia,... Katarzyna OlaDe - ocena (1) Ogromna ilość wiedzy i przyjemna atmosfera na indywidualnych zajęciach szkoły... OlaDe Magda - ocena (1) Świetna szkoła rodzenia. Dzięki temu drugi poród był ekspresowy. Magda Tomasz Szczurowski - ocena (1) wszystko super. goraco polecam. swietny kontent Tomasz Szczurowski Dorota Tomczyk - ocena (1) Bogata wiedza przekazywana w dostępny sposób przez miły, uśmiechnięty zespół... Dorota Tomczyk Karolina - ocena (1) Świetny portal. Korzystałam z kursów online oraz konsultacji online z... Karolina Kaja - ocena (1) Super szkoła rodzenia. Tutaj nie ma głupich pytań, na każde dostaniecie... Kaja Klaudia - ocena (1) Zaangażowanie, luźna miła atmosfera. Bardzo polecamy. Duzo przydatnych... Klaudia Basia - ocena (1) Zaufaj położnej to ogrom praktycznej i aktualnej wiedzy okołoporodowej.... Basia Marika - ocena (1) Braliśmy z mężem udział w szkole rodzenia. Każde spotkanie bardzo... Marika Sonia Bujno - ocena (1) Bardzo rzeczowe przedstawienie tematu, profesjonalne podejście, merytoryczne... Sonia Bujno Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam! Kamila Klaudia - ocena (1) Polecamy pomoc położnej Pauliny. Pomogła nam się uspokoić we wszystkich... Klaudia Kasia - ocena (1) Bardzo polecam wizytę u CDL Pani Pauliny Kasia Martyna - ocena (1) Korzystałam ze szkoły rodzenia z Zaufaj Położnej On-line. Jestem bardzo... Martyna Agnieszka Florek - ocena (1) Szkoła rodzenia pozwoliła mi podejść ze spokojem do porodu. Polecam każdemu... Agnieszka Florek Oktawia - ocena (1) Bardzo rzetelnie i jasno wyjaśnione zostało przygotowanie do porodu, sam... Oktawia