Alina - ocena (2) Właśnie ukończyliśmy z mężem stacjonarny kurs szkoły rodzenia w Gdyni i... Alina Magdalena Staniszewska - ocena (2) Zakupiłam szkołę rodzenia online i baaardzo polecam :) dużo merytorycznej... Magdalena Staniszewska Ewa - ocena (2) Kompleksowa oferta. Na szkole rodzenia online szeroki zakres tematyki... Ewa
Zofia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług tej szkoły rodzenia. Ewidentnie czuć, ze XXI... Zofia Ola - ocena (2) Brałam udział w webinarze be mama no drama wszystkie tematy bardzo przydatne,... Ola Martyna - ocena (2) Polecam bardzo! Dużo przydatnej i aktualnej wiedzy, rzetelnie i fachowo. Martyna Paulina - ocena (2) Bardzo profesjonalne ale i z sercem podejście do tematu porodu i... Paulina Piotr - ocena (2) Wspaniale prowadzone zajęcia, wspaniałe podejście dziewczyn, mnóstwo wiedzy i... Piotr Sonia - ocena (2) Z całego serca polecam szkołę rodzenia online z Zaufaj Położnej. Idealne... Sonia Marta - ocena (2) Bardzo polecam, ogromna wiedza i zaangażowanie prowadzących. Zajęcia bardzo... Marta Paulina - ocena (1) Cudowne położne, bardzo dużo przekazanej wiedzy, odpowiedzi na nurtujące... Paulina Kasia - ocena (1) Masa ogromnie przydatnej wiedzy przekazanej w przystępny sposób. Położne z... Kasia Marta - ocena (1) Bardzo dużo najnowszej, zaktualizowanej wiedzy przekazanej w przystępny sposób. Marta Gosia - ocena (1) Wykupiłam kurs online szkoły rodzenia i paczki poród , fachowa wiedza... Gosia Kasia - ocena (1) Super szkoła rodzenia ! Dzięki całej ekipie poród i pierwsze tygodnie z... Kasia Anna - ocena (1) Materiał jak szczęśliwie urodzić bardzo dobrze przygotowany. Wiedza... Anna Beata Oliferuk-Chruściel - ocena (1) Konkretne, rzetelne sprawdzone informacje. Jestem zadowolona z usługi szkoły... Beata Oliferuk-Chruściel MC - ocena (1) Duża dawka wiedzy na szkoleniach. MC J&R - ocena (1) Świetne zajęcia! Dużo informacji dla rodziców świeżaków ️ A wszystko... J&R Aniaa - ocena (1) Polecam szkole rodzenia, same przydatne informacje. Aniaa