Aneta - ocena (2) Kurs zakupiłam w lipcu, ale odwlekałam sięgnięcie do niego. Teraz już wiem,... Aneta Daria - ocena (2) Jestem zadowolona z porady doradcy laktacyjnego. Problem był u synka z... Daria Maja - ocena (2) Panie położne bardzo profesjonalne, mają ogrom wiedzy który potrafią... Maja
Małgo - ocena (2) Dzięki kursom szkoły rodzenia można zdobyć wiele praktycznych i cennych... Małgo Justyna - ocena (2) Nigdzie nie nauczyłam się tyle co z Zaufaj Położnej. Polecam Justyna Julia - ocena (2) Super przygotowane szkolenie Julia Zaufaj Położnej - ocena (2) Dzięki szkole rodzenia online z Zaufaj Położnej jestem spokojniejsza przed... Zaufaj Położnej Agnieszka Z. - ocena (2) Serdecznie polecam wszystkim! Najlepiej zainwestowane pieniądze, czuje się... Agnieszka Z. Kasia - ocena (2) Korzystałam z kursów online i jestem zachwycona ilością wiedzy, którą... Kasia Alina - ocena (2) Właśnie ukończyliśmy z mężem stacjonarny kurs szkoły rodzenia w Gdyni i... Alina Magdalena Staniszewska - ocena (2) Zakupiłam szkołę rodzenia online i baaardzo polecam :) dużo merytorycznej... Magdalena Staniszewska Ewa - ocena (2) Kompleksowa oferta. Na szkole rodzenia online szeroki zakres tematyki... Ewa Zofia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług tej szkoły rodzenia. Ewidentnie czuć, ze XXI... Zofia Ola - ocena (2) Brałam udział w webinarze be mama no drama wszystkie tematy bardzo przydatne,... Ola Martyna - ocena (2) Polecam bardzo! Dużo przydatnej i aktualnej wiedzy, rzetelnie i fachowo. Martyna Paulina - ocena (2) Bardzo profesjonalne ale i z sercem podejście do tematu porodu i... Paulina Piotr - ocena (2) Wspaniale prowadzone zajęcia, wspaniałe podejście dziewczyn, mnóstwo wiedzy i... Piotr Sonia - ocena (2) Z całego serca polecam szkołę rodzenia online z Zaufaj Położnej. Idealne... Sonia Marta - ocena (2) Bardzo polecam, ogromna wiedza i zaangażowanie prowadzących. Zajęcia bardzo... Marta Paulina - ocena (1) Cudowne położne, bardzo dużo przekazanej wiedzy, odpowiedzi na nurtujące... Paulina