Natalia - ocena (1) Niezwykle kompetentne położne, z ogromna wiedza i sercem Natalia Julia Rzeniecka - ocena (1) Bardzo cenne informacje wyniosłam ze szkoły rodzenia. Jestem bardzo zadowolona Julia Rzeniecka Klaudia - ocena (1) Najlepsza szkoła rodzenia pod słońcem! Serdecznie polecam, wraz z partnerem... Klaudia
Kursantka - ocena (1) Świetnie prowadzone wykłady z zakresu porodu, połogu, pierwszy h chwil z... Kursantka N - ocena (1) Wybrałam szkole rodzenia online, jestem bardzo zadowolona bo jeszcze po... N Marta - ocena (1) Świetna i kompletna szkoła rodzenia. Najaktualniejsza wiedza Pań z Zaufaj... Marta Daria - ocena (1) Bardzo polecam. W internecie znajdziemy mnóstwo przeróżnych informacji, ale... Daria Ola - ocena (1) Rewelacyjna szkoła rodzenia!! bez porównania do szkoły w jakiej... Ola Anna - ocena (1) Najlepsza szkoła rodzenia! Gdyby nie dziewczyny to przed porodem byłabym... Anna Klaudia - ocena (1) Bardzo pomocne informacje :) Klaudia Katarzyna Abramczyk - ocena (1) Chyba każda przyszła mama powinna trafić na taką szkołę jaka jest szkoła... Katarzyna Abramczyk Zaufaj położnej - ocena (1) Konkretna wiedza, poparta przykładami i ćwiczeniami. Większość wątpliwości... Zaufaj położnej Joanna - ocena (1) Na stronie Zaufaj Poloznej wykupilam kurs: Paczka Dziecko. Jestem... Joanna Marta - ocena (1) Szkoła rodzenia przygotowana jest bardzo profesjonalnie. W sposób przystępny... Marta Katarzyna - ocena (1) Z całego serca dziękuję że trafiłam na dziewczyny z Zaufaj Położnej.... Katarzyna Daniela - ocena (1) Moje kompendium rzetelnej i sprawdzonej wiedzy o ciąży i noworodku. Daniela Maja - ocena (1) Absolutnie najlepsze miejsce aby przygotować się do porodu! Bardzo polecam... Maja HK - ocena (1) Poziom doświadczenia i praktyka na najwyższym poziomie HK Paulina Wikło - ocena (1) Jestem spokojna i czuję się przygotowana na to co niedługo mnie czeka -... Paulina Wikło Aleksandra - ocena (1) Ogrom aktualnej wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej, cudowna... Aleksandra