Ewelina - ocena

Super online kurs. Można przesłuchać lekcje gdziekolwiek jestem. Kurs aktywny przez 9 miesięcy wiec dużo czasu na nauke. Do tego dziewczyny prowadzą czynna aktywność na instagramie co tylko wspomaga chęci do edukowania sie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że format kursu online spełnia Twoje oczekiwania i pozwala na wygodne korzystanie z materiałów w dowolnym miejscu i czasie. Zależy nam na tym, aby każdy miał przestrzeń na naukę w swoim tempie, dlatego 9-miesięczny dostęp jest dla nas ważnym elementem. Bardzo miło słyszeć, że aktywność na Instagramie również motywuje do dalszej edukacji. Dziękujemy za zaufanie i życzymy powodzenia na dalszej drodze!

Re: Ewelina - ocena

Szanowna Pani Ewelino,

serdecznie dziękujemy za opinię i tak miłe słowa!
Bardzo się cieszymy, że forma online była dla Pani wygodna i pozwoliła na naukę w dowolnym czasie i miejscu. To dla nas ważne, by kurs był elastyczny i dopasowany do codzienności przyszłych mam. Dziękujemy również za docenienie naszej aktywności na Instagramie staramy się, by edukacja była nie tylko wartościowa, ale też inspirująca na co dzień.

Życzymy wszystkiego, co najlepsze!

Z pozdrowieniami,
Zaufaj Położnej

Inne tematy z forum

Marta - ocena (3 odpowiedzi)

Każdy temat wytłumaczony bardzo dokładnie przez co czuje się lepiej przygotowana do porodu.

Kinga - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam serdecznie, szybka i merytoryczna pomoc, świetny kontakt!

Ewa - ocena (3 odpowiedzi)

Z całego serca polecam CDL! Pani Paulina uratowała moją laktację podczas kryzysu laktacyjnego....