Martyna - ocena (2) Z całego serca polecam szkołę rodzenia Zaufaj Położnej! Zarówno kurs online,... Martyna Jola - ocena (1) Polecam, bardzo kompetentne i empatyczne położne. Pierwszy raz trafiłam na... Jola Sylwia - ocena (2) Żałuję, że nie mieszkam w Trójmieście lub okolicy, żeby móc poznać zespół i... Sylwia
Edith - ocena (2) Korzystam online ze szkoły rodzenia i to jest jakiś sztos. Gdziekolwiek... Edith Anna - ocena (2) Mnóstwo cennej wiedzy! Panie potrafią uspokoić obawy przed pierwszym porodem.... Anna Patrycja - ocena (2) Konkretne treści, przyjazny język, wszystko czego szukasz jest w zaufaj... Patrycja Ola - ocena (2) Super szkoła rodzenia również online nie tylko dla osób z Trójmiasta Ola Jianna - ocena (1) Doskonałe materiały szkoły rodzenia premium online. Chodziłam na zajęcia... Jianna KarolinaC91 - ocena (1) Rewelacyjne kursy, duża dawka wiedzi! Dla takich laików jak ja, to ogromne... KarolinaC91 Paulina - ocena (1) Za krótki dostęp do wykupionego kursu. Dostęp powinien być dożywotni a nie... Paulina Zaufaj Położnej - ocena (1) Mało treści poświęconych II fazie porodu. Mimo przerobienia kursu nie czułam... Zaufaj Położnej Kinga - ocena (3) Polecam serdecznie, szybka i merytoryczna pomoc, świetny kontakt! Kinga Ewa - ocena (3) Z całego serca polecam CDL! Pani Paulina uratowała moją laktację podczas... Ewa Karolina - ocena (3) Rzetelnie przekazana wiedza, miła atmosfera. Polecam wszystkim Karolina Marta - ocena (3) Każdy temat wytłumaczony bardzo dokładnie przez co czuje się lepiej... Marta Ewelina - ocena (3) Super online kurs. Można przesłuchać lekcje gdziekolwiek jestem. Kurs aktywny... Ewelina Karolina - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na zakup szkoły rodzenia... Karolina Marlena - ocena (2) Zgłosiłam się do szkoły na naukę chustonoszenia. Pani instruktor przyjechała... Marlena Agnieszka - ocena (2) Cenię sobie tę szkołę za luźną atmosferę na zajęciach, braku sprawienia... Agnieszka Nikola - ocena (2) Lekcja chustonoszenia była bardzo profesjonalna. Wiedza została przekazana w... Nikola