Zdecydowanie TAK

Kurs rozpocząłem 24 sierpnia, a wczoraj, 23 października, czyli równo po 2 miesiącach zdałem, za pierwszym razem, egzamin w PORD`zie.
Zasadniczo wole praktykę od teorii, nie mniej wykłady prowadzone przez Pana Bogdana, które były przygotowane w sposób profesjonalny i okraszone wieloma przykładami z życia codziennego wiele mnie nauczyły zarówno jeśli chodzi o ich interpretację jak i później w zachowaniu się na drodze.
Jeśli chodzi o jazdy, to odbywałem je z Panem Markiem. Cierpliwy, wyrozumiały bardzo dobrze tłumaczy - aż do skutku.Pełna profeska!
Wczoraj ze mną zdawały 3osoby, które przywiózł ich instruktor( nie będę podawał nazwy szkoły) i wszystkie 3 oblały. Ja we wrześniu pierwszy raz w życiu poruszałem się samochodem po ulicy, w normalnym ruchu drogowym i na pewno trochę szczęścia czy predyspozycje się przydały, nie mniej podstawą tego sukcesu było wyszkolenie w tej właśnie szkole.
Panowie Marku i Bogdanie, jeszcze raz dziękuje za rzetelne przygotowanie do egzaminu oraz co najważniejsze za nauczenie mnie jazdy samochodem.
Szczerze polecam tą szkołę.
Pozdrawiam ,do zobaczenia na drodze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Super Olku Gratulujemy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0