Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę Sorriso! Miałam 10lat przerwy po ukończonym kursie,... Agnieszka S. - opinia (1) Serdecznie polecam p. Ania złoty człowiek, instruktor Marcin odpowiedni... S. Marta - opinia (1) Bardzo polecam OSK Sorriso. Przez cały kurs panowała bardzo miła atmosfera.... Marta
Kamila - opinia (1) Zdecydowanie polecam:-) Kurs przebiegł szybko i sprawnie. Pan Instruktor... Kamila Maksym - opinia (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę. Sorriso z włoskiego znaczy uśmiech, to... Maksym Karol - opinia (2) Super szkoła! Zdane za pierwszym razem. Pan Bogdan świetny nauczyciel :) Karol Polecam tą szkólkę ! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkółki . I mogę ją polecić każdemu :)... Julia Gorąco polecam (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Teoria za drugim ale to wynikło... Paulina polecam (2) Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafic ! Kurs zakończony bardzo szybko... Karolina Zdecydowanie polecam! (2) Z calego serca polecam tę szkołę, pan Bogdan bardzo sympatyczny i przemiły... Agnieszka Szkoła Sorriso (2) Serdecznie polecam. Sprawy papierkowe profesjonalnie załatwione przez Panią... Iwona.T Marta (2) Po 10 latach nie uzywania prawa jazdy, odwazylam sie na kilka lekcji z panem... Marta Bardzo dobra szkoła jazdy! (2) Bardzo polecam Sorriso! Przemiła atmosfera, formalności załatwione szybko i... Sandra POLECAM (2) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Cały kurs był niewiarygodnie krótki. Pan... Monika Serdecznie polecam.. (1) bardzo milo wspominam nauki jak i caly kurs.. Profesjonalne podejscie do... Grzegorz Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do kursanta. Pan Bogdan wytłumaczy,... Jagoda Polecam (1) Świetna szkółka z super instruktorami! :) Tom Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy (1) Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy na Pomorzu. Najlepszy Instruktor Pan... Aneta Bąkowska Dziękuję (1) Przyszło mi dość długo uczyć się w OSK Sorriso i zawsze mogłem się przekonać,... Jan Polecam gorąco!!!! (1) Bardzo polecam szkołę Sorriso szczególnie dla zabieganych i zapracowanych.... Basia