Polecam wszystkim !!!! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. To był mój drugi kurs po latach i jak dla mnie... Hubert polecam (1) Szkola jazdy naprawde fajna. Wszystko w ekspresowym tempie zalatwione, nie... Paweł Polecam szkołę jazdy Sorriso !! 🚙🚘🚗😁 (1) Szczególne podziękowania dla P. Bogdana , dzięki któremu zdałem za pierwszym... Michał Kwaśniewski
Szkółkę SORRISO polecam każdemu !! (1) Po skończonym kursie pobiegłam na egzaminy, które zdałam za pierwszym razem.... Kamila Bardzo przyjazna szkoła jazdy (2) Już drugi raz skorzystałem z usług tej szkoły nauki jazdy. Najważniejsze co... Smoczy Najlepsza szkoła w Gdańsku (2) Zdecydowanie polecam.Pan Bogdan KAŻDĄ blondynkę nauczy jeździć .Jeżeli zależy... Ola Świetna szkoła ! (1) Bardzo sprawnie i rzeczowo przeprowadzone wykłady z teorii. Nauka jazdy z... Agnieszka Kiril - opinia (1) Polecam, Tydzien temu odebrałem prawo jazdy. Dzięki tej szkolę ta Panu... Kiril Serdecznie polecam! :) (2) Obsługa i kontakt z pracownikami bardzo miły, konkretny, sprawny. P. Ania... Marysia Ewa - Polecaaaammm Panią Wiesławę !!! (1) Dziękuje z całego serca za wszystkie godziny w czerwonej toyotce :D Przecudna... Ewa Polecam (1) Nauka teorii przebiegała w bardzo dobry sposób (plus za krótki okres... Monika POLECAM! (1) wszystkim, dla których ważne jest, aby nauka przebiegała w miłej atmosferze,... ania sebastian - opinia (1) Naprawdę świetna szkoła jazdy. Niesamowity instruktor -pan Bogdan który z... sebastian Polecam:) (1) Bardzo fajna szkoła, miła atmosfera, świetna obsługa i co najważniejsze na... M BAAAAAARDZO POLECAM (2) Dzieki dodatkowym jazdom u PANI WIESI wreszcie zdalem egzamin !!! Jestem... Adrian Polecam SORRISO:) (1) Parę dni temu zdałam egzamin z czego jestem bardzo zadowolona.A spytacie co... Monika świetna szkoła! (2) wczoraj udało mi sie zdać egzamin za pierwszym razem! wszystko dzięki panu... Jagoda Kasia - opinia (1) Dziś jest bardzo szczęśliwy dzień dla mnie,ponieważ zdałam egzamin za... Kasia Polecam. (2) Skończyłam kurs w tym ośrodku nauki jazdy i jestem zadowolona. Jazdy... Asia Polecam na 10000% (2) Jeśli szkoła jazdy, to tylko Sorriso :) Dzięki p. Bogdanowi udało mi się w... nelka