Polecam! (1) Polecam! Radek zadowolona - opinia (1) Bardzo polecam szkołę nauki jazdy Sorriso. Egzamin mam za pare dni i czuję... zadowolona 1000% JAZDY (1) Wiem że doba ma 24h ale dla Pana Bogdana powinna mieć 48h:) jak jazdy to... Łukasz K.
Superr !!! (1) Bardzo polecam szkółkę Sorriso.Nauka na bardzo wysokim poziomie i odbywa się... Kasia P. Piotr - opinia (2) Dziękuję bardzo za wspaniałe przygotowanie do egzaminu. Zdane za 1 razem. Piotr Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam szkołę Sorriso, jeździłam z kilkoma instruktorami i... Ania za pierwszym razem :-) (1) Dziękuje serdecznie za wszystkie uwagi oraz wskazówki instruktora, za ciągłe... Kasia Zuza - opinia (1) Świetna lokalizacja w centrum Gdańska i świetna atmosfera! : ) Zuza Pan Bogdan na medal :) (1) Szczerze polecamy Sorriso :) A w szczególności Pana Bogdana :) Świetny... Siostry :) Super (1) Super instruktor , wykupilam tylko 2 dodatkowe godziny na Yarisie w dzien... Aniela Filip - opinia (1) Polecam wszystkim. Na zajęciach i jazdach panuje miła atmosfera. Szkoła daje... Filip Ania :) - opinia (1) Mila atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, jazdy z najlepszymi... Ania :) Polecam SORRISO! (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Sorriso. Zero stresu. Wszystko... Paweł J. Było super! (1) Bardzo polecam. Szybki kurs, który zawierał wszystko, co konieczne. Bardzo... Filip POLECAM SORRISO!! (2) To profesjonalna Szkoła Nauki Jazdy, to bardzo dobrze zainwestowane... Marek Świetna szkoła (1) Gorąco polecam, praktyczny zdany za pierwszym razem, świetny poziom nauczania... Kuba Kalina - opinia (2) Miła atmosfera i nauka na wysokim poziomie. Wszystko wytłumaczone idealnie.... Kalina Z uśmiechem i ze śmiechem! (2) Kluczem do wszystkiego stała się rodzinna atmosfera, dużo śmiechu i uśmiechu,... Magdalena S. "Prawo jazdy" nic trudnego !!! (1) Zdałem za pierwszym razem, bez żadnych problemów !!! Rafał Kategoria A (1) Jestem Bardzo zadwolony. W tej szkole robiłem już drugą kategorię. Instruktor... Bartek