Gorąco polecam!!!!!! (1) Szkoła bardzo fajna szczególnie pozdrawiam Panią Anie oraz Pana Bogdana.... Adrian Polecam bardzo (1) Polecam bardzo miała atmosfera pani Ania pomaga w załatwieniu wszystkich... Damian Loewenau Polecam! (1) Jak najbardziej polecam! Pomimo ciągłego przerywania mojego kursu w przeciągu... Natalia
Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności pana Bogdana. Pomimo pierwszej z... Agata Sorriso - szkoła godna polecenia (1) Egzamin zdany dzisiaj, teoria na max i praktyka za pierwszym razem, dziękuje... Karol Sorriso najlepsza ośrodek szkolenia (1) Jestem właśnie świeżo po egzaminie, który zdałem pozytywnie za drugim razem.... Adaś 100% Polecam (1) Polecam szkołę Sorriso , spokój i opanowanie P. Bogdana rzadko spotykane ,... Aga Podziękowania ;) (1) Dzięki OSK SORRISO zdałem za pierwszym razem egzamin z teorii i jazdy ;)... Grzegorz Formela podziękowanie (2) Bardzo polecam szkołę nauki jazdy Sorriso. Dziękuję najbardziej panu... Bartłomiej Jankowski dzieki (2) polecam jazdy z Panem Mateuszem , egzamin zdany za pierwszym razem , bardzo... Karolina C Super szkoła (1) Teoria i praktyka zdana dzisiaj za pierwszym razem. Pan Bogdan nauczy nawet... Dominika Podziękowania dla Pana Bogdana (1) Instruktor niemal że doskonały, mający super podejście do przyszłych... Artur P 👍 (1) Polecam bardzo tą szkołę jazdy, przystępna cena, mili ludzie, przyjemna i... Zuzanna Polecam (1) Moja ocena nie jest bezzasadna,uważam, że zostałam świetnie przygotowana do... Joanna Super ośrodek (1) Polecam bardzo ten ośrodek. Pani Ania zawsze pomoże i udzieli wszelkich... Oskar Polecam (2) Polecam tą szkołę. Zależało mi na szybkim ukończeniu kursu i się udało! Pani... Ewelina Najlepszy ośrodek (2) Gorąco polecam ten ośrodek. Zdałam za pierwszym razem. Pan Bogdan jasno,... Agata Sorisso nauka jazdy (2) Chcę bardzo podziękować panu Mateuszowi za cierpliwość w trakcie nauki jazdy... Barbara Jak najbardziej polecam! (1) OSK Sorriso polecam z czystym sumieniem. Pan Bogdan wszystkiego nauczy i... Agnieszka Pan Bogdan (1) Mega polecam właśnie ta szkole. Na codzień mieszkam w Anglii lecz pan z... Dawid