Znaleziono żółwia

Dzisiaj rano przy ul Leśnej w Baninie wędrował sobie żółw. Może ktoś szuka swojego przyjaciela tel600839419
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurde żółw spierniczył se na wolność, a Ty już go schwytałeś i znowu w niewole byś oddał,daj mu zobaczyć trochę świata, a nie z powrotem do klatki. #wolnośćdlażółwia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

On już postanowił wrócić do domu bo rzeczka wyschła ale na skrzyżowaniu kierunki mu się pomyliły i zamiast na zachód poszedł na wschód
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od tamtej chwili podróżowaliśmy razem. Na Wschód. Zawsze na Wschód...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie bagatelizowałbym tego. Niedawno ukazała się taka informacja: https://www.o2.pl/informacje/obcy-gatunek-w-polsce-drapiezny-zolw-w-rekach-suwalskich-lesnikow-6543686324709920a
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spokojnie jest już w swoim domku z kochającymi właścicielami. Jak postawiłam go przy drzwiach to ruszył z radością do korytarza i chyba z radości machał ogonkiem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...