CZego uzywacie na kleszcze u psiakow?? (48) Strasznie duzo teraz kleszczy mój psiak mial juz dwa jednego kolo oka a... kisia Akcesoria dla psów (3) Czy możecie polecić jakąś fajną stronę z akcesoriami dla zwierzaków? Ja... kpajda10 Karma Royal Canin dla pieska (8) Dzień dobry, czy ktoś chciałby kupić Royal Canin Gastro Intestinal dla psa?... Kasia
Kilka pytań o psy - yorki :) (62) Dziewczyny może tu znajdę miłosniczki tej rasy. Przymierzam się do zakupu... Kasia31 Dobry psi kardiolog - gdzie w Trójmieście lub okolicach? (5) Szukam, nie tylko w Trójmieście, ale może być i w okolicach dobrego psiego... Ola Park Chirona i agresywne psy (2) Wczoraj rano ponownie pies bez smyczy zaatakował innego psa (mniejszego) na... MWK Kalinowy Hotel dla Psów (1) Jestem domem tymczasowym jednej z Fundacji, więc mam duże doświadczenie z... Kasia schroniska dla psów /moze być promyk/ (2) dajcie tym biednym zwierzakom chociaz troche słomy zeby sie ogrzały i nie... Maria Dobry behawiorysta - Trójmiasto (10) Witam poszukuję dobrego behawiorysty . Mam 2-3 letniego psa ze schroniska... Natka_1 Pis z hodowli (3) Przetoczyło się tutaj kilka wątków na temat psów z hodowli. Pies z rodowodem... świadombądź Czy jest tu ktoś, kto dbał o starą i niedomagającą świnkę morską? (3) Moja świnka rok temu straciła brata (umarł ze starości, rano wcinał natkę... Ola Sprzedam szelki dla psa Truelove, czarne, odblaskowe, rozmiar XS (3) Witam :) Sprzedam szelki dla psa firmy Truelove w rozmiarze XS (obwód klatki... Beata_S pseudohodowla z ŻUKOWA (14) PRZESTRZEGAM! Nie kupujcie tam psa!Trzymają psy w klatkach, jest brudno...... witek Wyczechowo 20c (3) Uwaga zmiana nazwy hodowli z Wyczechowa z Suzi na Sara oby nikt się znowu nie... Sąsiedzi hodowli psów (1) Czy są tu na forum ludzie, którzy mają w sąsiedztwie uciążliwe, śmierdzące i... Prośba o wypełnienie ankiety dot. zwierząt (1) Wszystkie chętne osoby poproszę o wypełnienie krótkiej ankiety :) Z góry... mm hodowla Wojciechowe Wzgórze Gdańsk Św. Wojciech (1) Witam czytam komentarze z przed roku lub 6 lat. Czy wiecie co teraz z tą... czarna pse (1) Czy słyszeliście może coś odnośnie hodowli ASTRO z Gdańsk Brzeźno anonim kości wołowe - gdzie kupić? (12) Gdzie można kupić surowe kości wołowe dla psa w Trójmieście? Chodzi mi po... blacky Hodowca (1) Witam serdecznie jak ktoś coś do mnie ma to zapraszam adres mój macie.... Suzi