bandytyzm

po okresie trwania umowy pomocyjnej 2 letniej, konsultant stwierdzil ze w międzyczasie tresc umowy i warunki jej wypowiedzenia ulegly zmianie i nie ma możliwości jej zerwac na starych zasadach. W zwiazku z tym umowa musi trwać dalej a firma ma prawo przysylac dalej faktury. Zerwalismy wiec ja jednostronnie, firma jednak generowala naleznosci ktore pozniej przekazala firmie windykacyjnej. Sprawę bedziemy kierowali do prokuratury. Przestrzegam wszystkich przed tymi bandytami!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bandytyzm

Zgadzam się z Tobą w 100% i kibicuję w prokuraturze! To złodziejska firma, która powinna ponieść karę za swoje czyny. Mam tylko nadzieję, że ludzie zaczną korzystać powszechnie z naziemnej telewizji cyfrowej i szefostwo tej firmy zostanie bez gaci. Ludzie uważajcie z kim podpisujecie umowy!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bandytyzm

witam,
ja mam ten sam problem.
po wypowiedzeniu umowy okazało się, ze nastąpiła zmiana regulamin, o której oczywiście nikt mnie nie poinformował, i zamiast 1-miesięcznego okresu wypowiedzenia, mam 3-miesięczny. ani mi sie sni płacić za kolejne dwa miesiące.
oczywiście zaraz się zaczęły pogróżki z firm windykacyjnych, ale poki co jestem twarda i się nie daję.
jeśli ktoś miał/ma podobną sprawę z tą firmą, niech się odezwie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0