dziewczyny!jakie macie podejscie do striptizu?

hej.jestem ciekawa jakie jest Wasze zdanie na temat odwiedzania takich klubow przez Waszych partnerow??
mi osobiscie srednio sie to podoba..wrecz nie podoba,a zawsze jest tlumaczenie, ze nie wypadalo wyjsc albo to przez przypadek...jakos nie bardzo mi sie podoba zeby moj mezczyzna ogladal inne kobiety nago i sie tym podniecal...jakie to one sa super...ja na meskie striptizy nie chodze :/ ciekawa jestem co Wy na to...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dziewczyny!jakie macie podejscie do striptizu?

Może ty też zacznij chodzic i tak samo reagować na facetów jak on na te babki-może to mu uświadomi jak ty się wtedy czujesz.
Ogólnie nie mam nic przeciwko takim klubom,ale podniecanie się tym przy swojej kobiecie to już lekka przesada!!!
Pozdrawiam.

trzeba by by iść na męski striptiz :) jakby co to jestem chętna :D
facet jest wzrokowcem i zawsze będą mu się podobały takie akcje, trzeba się z tym pogodzić, ale i nie pozwolić by tylko w tym znalazł źródło podniety, może sama mu zrób striptiz, na pewno wolałby go w Twoim wykonaniu :)

:)) dzieki

A mi się nie podoba, że facet może sobie pójśc a kobieta nie ma gdzie.
Dlaczego nie ma takich miejsc dla kobiet?
Dlaczego nie ma agencji towarzyskich dla kobiet?

mysle, ze wsrod kobiet jest mniej takich, ktore by skorzystały z takich agencji, niz wsrod mezczyzn..pewnie o to chodzi...bo zawsze chodzi o pieniadze:)

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (33 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Prezent dla teściowej (122 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

Afrodyzjaki (5 odpowiedzi)

Chciałabym nieco podkręcić atmosferę w sypialni oraz szukam skutecznych afrodyzjaków. Jakieś...