gdzie w trojmiescie wykładziny

gdzie w trojmiescie wykładziny są ladne wykładziny oprocz komfortu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie w trojmiescie wykładziny

sklep na Orzeszkowej :] zresztą bardzo ładnie (i dobre ceny) obszywają "obce" wykładziny :] my kupiliśmy na Allegro, w domu przycięliśmy i do nich zawieźliśmy do obszycia :]

orzeszkowej w gdansku tak?

A w marketach ogolnobudowlanych ogladalas? Obi, castorama, leroy

tak, w uliczce na przeciwko wjazdu do LuxMedu :] tzn. nie wiem czy jeszcze jest - ale był odkąd pamiętam ;) ok 20 lat ;)

we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej obok Jyska i sklepów meblowych

Oprócz komfortu zapraszam do zakupu wykładzin w Atelier wykładzin, w Chwaszczynie, na ul Oliwską 118. Można umówić się na spotkanie z doradcą i pomoże dobrać wykładzinę, a także listwy.

Zapraszam do kontaktu: k.rutyna@bolmarbis.pl

na Orzeszkowej już nie ma tego sklepu z wykladzinami.

Przy hali Oliwia od wjazdu na parking, ten z tyłu, jest taki jakby barak z wykladzinami.

Ja kupowałem w gdyni na wisniewskiego.Jest tam maly sklepik, raczej współpracują z firmami ale kupowalem na cale pietro to nie bylo problemu(nie wiem czy na jeden pokój da radę cos zamówić bo moją wykladzine sprowadzali) sklep nazywa się techma budowa i znajdują się na placu firmy acer.maja bardzo dobre ceny (w porownaniu do komforu jak również innych dobrych sklepów) a zarazem bardzo fajne wykladziny.polecam bo naprawdę jestem zadowolony z zakupów

A ja polecam NOVA, sklep koło Jyska w Gdyni na Morskiej, kupiliśmy tam wykładzinę na schody wraz z usługą montażu, wszystko sprawnie i porządnie :)

polecam firmę GOLF WYKŁADZINY na ul. kartuskiej
http://www.wykladzinygolf.pl/ tu są dane kontaktowe do firmy
POLECAM

Jak szukasz dobrej jakości wykładziny to zobacz w Voxie, jak kupowaliśmy tam panele to nam polecano.

A winylowe?

W zasadzie w wiekszości obecnie sklepów z wykładzinami znajdziesz wykładziny winylowe. Widziałem również w niektórych sklepach z płytkami. Kiedyś bylem im przeciwny, obecnie sam powaznie zastanawiam się nad położeniem ich w domu z uwagi na to, że zdecydowałem się na ogrzewanie podłogowe. A podłoga winylowa dla takiego ogrzewania jest jednym z najlepszych możliwych rozwiązań. Poza tym obecne panele winylowe wyglądają o wiele lepiej od paneli winylowych kładzionych x lat temu..... Na stronie jest artykuł o tym w jaki sposób przygotowuje się pod nie podłoże:
https://www.wykladzinywapol.pl/panel-ekspercki/jak-przygotowac-podloze-pod-wykladzine-pvc-potocznie-pcv

Sprawdź np. tutaj https://interviol.pl/panele-winylowe jeden z większych i lepszych dostawców podłóg winylowych i nie tylko. Biorą od nich duże firmy np. hotele czy galerie handlowe.

Inne tematy z forum

Wyposażenie łazienki (55 odpowiedzi)

byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego wyposażenia łazienki, od wc po...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...