instalacja ogrzewania gazowego

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
jest dom, 120m2 ma ogrzewanie elektryczne, przed domem jest skrzynka z gazem czy ktos moze w przyblizeniu podac mi jakie by byly koszty podlaczenia gazowego tj piec, instalacja, i tak dalej....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: instalacja ogrzewania gazowego

ja płaciłam 1600 za projekty przyłącza wewnętrznego i zewnętrznego. reszty kosztów nie znam, bo jeszcze nie uszyłam tematu

Zadzwoń tu 509-476-466 - p. Maciej, wykonawca. Jest w stanie mniej więcej oszacować koszta, chociaż i tak najlepiej byłoby, gdyby przyjechał i na miejscu zobaczył zakres prac. Oprócz tego ten pan podpowie Ci do kogo się zgłosić, by załatwić potrzebne dokumenty, pozwolenia etc., poda przybliżone koszta. Ma swojego projektanta, osobę do odbioru prac. No i oczywiście dobierze Ci odpowiednie urządzenie do Twoich potrzeb. Facet godny polecenia.

akurat ten element budowy domu mam już na szczęście za sobą, proponuję zorientować się na rynku, bo jak ja zajmowałem się instalacją to różnice w cenach były dość wysokie, w panoramie firm jest najwięcej firm oferujących instalacje http://panoramafirm.pl/szukaj?k=Instalacja+gazowa&l=pomorskie%2C%2C+Gda%C5%84sk+ przedzwoń porównaj koszty i wybierz najtańszą

dziékuje za odzew:-)
mmm to ja zalogowana

Nie wiem jak z koszem przyłączenia ale instalacja ogrzewania gazem jest traktowania jako paliwo ekologiczne i można na nie dostać dofinansowanie.

Tu masz bazę fachowców http://czashydraulika.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Farby do ścian i sufitów- proszę o poradę (128 odpowiedzi)

Witajcie Proszę o pomoc- muszę wymalować mieszkanie, swoje pierwsze, mam dość skromny budżet i...

wymiana kotła gazowego (3 odpowiedzi)

dzień dobry, czeka mnie wymiana dwufunkcyjnego kotła gazowego w mieszkaniu niespełna 80m, obecnie...

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?