kropka, znalazłam!!!

czy to te?

http://www.allegro.pl/item511011981_rozowe_damskie_okulary_level_one_09_l6141b.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kropka, znalazłam!!!

Ćmo, Jesteś kochana, codowna ale...oprawki takie same tylko że moje miały też różowe szkiełka;(

no nie przesadzaj

ja tylko niosę pomoc ;)

Re: no nie przesadzaj

Nic już przesadzam, ziemia teraz śpi jak to się mawia- winorośle podciąłem na 4 oczka, hortensje opatuliłem słomą pomieszaną z kompostem, przekopałem gorczycę i łubin, bo widząc ścisłe powiązanie każdego człowieczka z wartością ziemi wzbogacam glebę, znaczy się niosę jej pomoc. Bardziej wspomagam niż leczę, natura ma tendencję do samoobrony i przetrwania.

Widzę, że trochę pochrzaniło mi się, myślałem, że Ćma pisze do mnie a pisała do Kropki. Na swoje usprawiedliwienie mam, że używam starego widoku hp i naprawdę w ferworze walki nie wiadomo, bez jasnych nagłówków co, kto do kogo .

W związku z powyższo-niższym w ramach bojkotu hp dziś się już nie zaloguję. I na piwo idę. O.

ale ja nie mam o to pretensji

Och,C... Nasze wątki są wspołne w ramach przyjaźni polsko-jakiejśtam! A co, nie mogą byc?
No chyba że lubisz pikiety to ja się przyłączam-w garazu mam kilka starych przescieradeł, kij od mopa , drugi od szczotki- zaraz zmontuję śliczny transparent z napisem: precz z preczem!Niech żyje Tytus, Romek i A'tomek! Ćma na Prezydenta!
I pociągniemy za sobą lud pracujący Miast i Wsi!

A tak a'propos
w związku z powyższym nowy układ jest chyba bardziej funkcjonalny niż stary-nowy...

ja zauważam jedną zaletę nowego układu. kolega rymopis może sobie zakładać osobne wątki, na które i tak nikt nie zagląda.

Taaa
to jest właśnie największa zaleta nowego forum
Nie wiem czemu ale osobiście nie mogę go strawic

hehhehehe

konkurencja?

Re: hehhehehe

Jasne,hihi... ale Ty mnie chyba rozumiesz?

Re: hehhehehe

właściwie nie za bardzo :)

Inne tematy z forum

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Klimatyzacja w biurze (53 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...