malinowski .dietetyk

Dietetycy, leczenie otyłości

Gdańsk, Antoniego Lendziona 4D

Nowakowski Krzysztof - ocena (1) Pan Michał jest bardzo profesjonalny i dba o miłą atmosferę na wizycie,... Nowakowski Krzysztof Paweł - ocena (1) Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do człowieka i sytuacji. Efekty... Paweł Ela - ocena (1) Nie wiem, jak Pan Doktor Malinowski to robi, ale chudnę mimo częstego... Ela
Ania - ocena (1) Pan Michał jest świetnym dietetykiem. Moje doświadczenia są takie, że waga... Ania Monika - ocena (1) Bardzo smaczna, prosta i skuteczna dieta. Po stosowaniu diety opracowanej... Monika Paulina - ocena (1) Świetny dietetyk-profesjonalny, zaangażowany i bardzo wspierający. Plan... Paulina Aleksandra - ocena (1) Wspaniały człowiek . Polecam serdecznie . Aleksandra Adam - ocena (1) Bardzo rzetelne doradztwo i konkretna pomoc ze strony p. Michała w walce z... Adam Sonia - ocena (1) Pan Michał jest cudownym człowiekiem a zarazem specjalistą z ogromną wiedzą i... Sonia Agnieszka - ocena (2) Od kiedy trafiłam do Pana Michała, moje postrzeganie diety zupełnie się... Agnieszka Norbert Abramczyk - ocena (1) Pan Michał Malinowski to wspaniały człowiek i profesjonalista w swojej... Norbert Abramczyk Anna - ocena (1) Super, polecam z calego serca Anna Karolina - ocena (1) Pan Michał prowadzi dietę profesjonalnie, a do tego miło. Zmienia myślenie i... Karolina Luki - ocena (1) Super profesjonalista, mega uprzejmy i fachowe podejście do pajęta Luki Joanna - ocena (1) Bardzo polecam Pana Michała. Wspaniały i mądry człowiek. Cudowne, holistyczne... Joanna Dagmara - ocena (1) Wiedza, doświadczenie i podejście dostosowane do potrzeb i sytuacji. Polecam... Dagmara Agnieszka O. - ocena (1) Bardzo rzeczowy lekarz z olbrzymią wiedzą. Wizyty są przyjemnością a brak 10... Agnieszka O. Katarzyna P - ocena (1) Wybitny i jedyny fachowiec w tym co robi . Katarzyna P Wojciech Nizioł - ocena (1) Z pełnym przekonaniem rekomenduję współpracę. Od dwóch miesięcy korzystam z... Wojciech Nizioł Monika - ocena (1) Wspaniały dietetyk Pyszne i proste dania Jestem bardzo zadowolona z efektów... Monika