malinowski .dietetyk

Dietetycy, leczenie otyłości

Gdańsk, Antoniego Lendziona 4D

Kasia - ocena (1) Najlepszy dietetyk z którym miałam przyjemność pracować. Zachęca do zmiany... Kasia Bogdana - ocena (1) Poradzenie sobie z problemem otyłości (pomimo babcinego wieku) przy Pana... Bogdana Małgosia - ocena (1) Polecam Pana Michała Przepisy proste i smaczne Jestem bardzo zadowolona Małgosia
Agnieszka O. - ocena (1) Specjalista z olbrzymią wiedzą. Widać, że odświeżaną na bieżąco. Wizyty są... Agnieszka O. Katarzyna - ocena (1) Pan Michał to bardzo dobry dietetyk i psycholog. Jest skoncentrowany na swoim... Katarzyna Monika - ocena (1) Minął rok i 14 kg mniej i to bez większych wyrzeczeń dzięki Panu Michałowi,... Monika Ania - ocena (1) Pan Michał jest niezwykle skuteczny w swoich metodach. Żadna inna dieta nie... Ania Beata - ocena (1) Polecam Pana Michała w 100%. Jadłospisy są proste w przygotowaniu i smaczne.... Beata Mira - ocena (1) Z ustawienia diety jestem zadowolona ,nie chodzę głodna, a obfitość posiłków... Mira Mariusz - ocena (1) Do Pana Michała trafiłem około roku temu, aby pomógł mi pozbyć się kilku... Mariusz Karolina - ocena (1) Najlepszy dietetyk p. Michał. Same diety bardzo smaczne, nie trzeba poświęcać... Karolina Aleksandra - ocena (1) Bardzo profesjonalna usługa na wysokim poziomie! Aleksandra Kasia P. - ocena (1) Byłam u wielu dietetyków, którzy zazwyczaj stosowali bardzo restrykcyjne... Kasia P. Małgorzata - ocena (1) Wyjątkowa kultura, wiedza, profesjonalizm, wsparcie. Spotkania z panem... Małgorzata Magda - ocena (1) Wsparcie, zrozumienie to ważne cechy pana Michała. Przepisy są smaczne,... Magda izabela - ocena (1) Profesjonalnie, smacznie i najwazniejsze efektywnie. izabela Piotr W - ocena (1) Super dietetyk! Piotr W Angelika - ocena (1) Po raz pierwszy od lat trafiłam na wspaniałego fachowca dzięki któremu... Angelika Monika - ocena (1) Najlepsza opieka dietetyczna. Wsparcie na każdym etapie drogi po zdrowie i... Monika Małgorzata - ocena (1) Profesjonalny, motywujący i zawsze wspierający najlepszy dietetyk, z jakim... Małgorzata