malinowski.dietetyk

Dietetycy, leczenie otyłości

Gdańsk, Antoniego Lendziona 4D

Norbert Abramczyk - ocena (1) Pan Michał Malinowski to wspaniały człowiek i profesjonalista w swojej... Norbert Abramczyk Anna - ocena (1) Super, polecam z calego serca Anna Karolina - ocena (1) Pan Michał prowadzi dietę profesjonalnie, a do tego miło. Zmienia myślenie i... Karolina
Luki - ocena (1) Super profesjonalista, mega uprzejmy i fachowe podejście do pajęta Luki Agnieszka - ocena (1) Od kiedy trafiłam do Pana Michała, moje postrzeganie diety zupełnie się... Agnieszka Joanna - ocena (1) Bardzo polecam Pana Michała. Wspaniały i mądry człowiek. Cudowne, holistyczne... Joanna Dagmara - ocena (1) Wiedza, doświadczenie i podejście dostosowane do potrzeb i sytuacji. Polecam... Dagmara Agnieszka O. - ocena (1) Bardzo rzeczowy lekarz z olbrzymią wiedzą. Wizyty są przyjemnością a brak 10... Agnieszka O. Katarzyna P - ocena (1) Wybitny i jedyny fachowiec w tym co robi . Katarzyna P Wojciech Nizioł - ocena (1) Z pełnym przekonaniem rekomenduję współpracę. Od dwóch miesięcy korzystam z... Wojciech Nizioł Monika - ocena (1) Wspaniały dietetyk Pyszne i proste dania Jestem bardzo zadowolona z efektów... Monika Kasia - ocena (1) Skuteczny, pełen profesjonalizm. Kasia Justyna - ocena (1) Dieta przepyszna i skuteczna, jak się ją tylko stosuje. Skomponowana ze... Justyna sk - ocena (1) Jestem na początku swojej drogi do wymarzonej wagi, ale już widzę efekty.... sk zuh - ocena (1) Spotkania z Michałem to dla mnie terapia, inspiracja, życzliwość,... zuh zadowolony klient - ocena (1) Profesjonalne podejście, a co ważne dobrana dieta skuteczna zadowolony klient msak1 - ocena (1) Pełen profesjonalizm- duża wiedza, ogromna cierpliwość do mało... msak1 Dominika S. - ocena (1) Empatyczny, uważny, profesjonalny Specjalista. Dieta jest skuteczna, dobrana... Dominika S. Ina - ocena (1) Pan Michał niesłychanie motywuje i zachęca do zadbania o zdrowie. Wspiera i... Ina Anna - ocena (1) Wszystko super. Rozpisana dieta i wytyczne jasne i przejrzyste. Dieta oparta... Anna