malinowski.dietetyk

Dietetycy, leczenie otyłości

Gdańsk, Antoniego Lendziona 4D

Piotr - ocena (2) Gorąco polecam! Trzykrotnie korzystałem z konsultacji i ułożonej w oparciu o... Piotr Helenka - ocena (2) Dzięki pomocy Pana Michała moje życie stało się spokojniejsze i zdrowsze.... Helenka Ewa - ocena (2) Pan Michał jest dla mnie bardzo ważną osobą która pomaga mi w mojej walce z... Ewa
Artur Głownia - ocena (2) pełen profesjonalizm i efekt gwarantowany. Jeśli ktoś na poważnie myśli o... Artur Głownia Jola r. - ocena (2) Byłam u wielu dietetyków, Pan Michał najlepszy . Super przepisy , jedzenia... Jola r. Ania - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Michałem. Ułożona dieta jest... Ania Robert - ocena (2) Pan Michał to ceniony specjalista w dziedzinie dietetyki. Super... Robert Waldek - ocena (2) Konsultacja trwa 11 m-cy - co 2 tyg. kontrola - systematyczna utrata wagi -... Waldek Paulina - ocena (2) Bardzo miła atmosfera, smaczne posiłki i zróżnicowana dieta. Efekty mówią... Paulina Sylwia - ocena (2) Znakomity fachowiec o życzliwym i ludzkim podejściu. W chwili kryzysu pan... Sylwia tomasz - ocena (2) to moje drugie podejście po kilkuletniej przerwie gdy się zapuściłem... tomasz krystyna - ocena (2) Jest skuteczny ! Bardzo kompetentny zawodowo, do tego kulturalny i... krystyna Ewa - ocena (2) Bardzo profesjonalny specjalista, dietetyk i psycholog super połączenie. To... Ewa Maciek - ocena (2) Pan Michał to w mojej opinii niezwykle miła osoba i profesjonalny dietetyk.... Maciek Iga - ocena (1) Bardzo miła i przyjazna atmosfera spotkań. Rzetelna wiedza i ogromne... Iga Joanna - ocena (2) Profesjonalnie, systematycznie i skutecznie. W tej chwili u mnie 15 kg na... Joanna Zuzanna Kobyl - ocena (2) Wizyty u Pana Michała to zawsze przyjemność. Diety, które przygotowuje są... Zuzanna Kobyl Teresa - ocena (2) Dzięki Panu Michałowi moje życie zmieniło się o sto osiemdziesiąt stopni.... Teresa Rafał Przepiorkowski - ocena (2) Najlepszy dietetyk !Polecam Rafał Przepiorkowski Zuzanna - ocena (2) Pan Michał jest godny polecenia. Wysłucha, zrozumie, nie ocenia. Zuzanna