malinowy ogród - czy warto?

Jak obecnie jest z oragnizacją przyjęć w Malinowym Ogrodzie? Wszyscy są zadowoleni z ich bufetów piątkowych, niedzielnych. A jak wyglądają przyjęcia komunijne, czy warto? Czy nie będziemy siedzieć nad pustymi stałami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: malinowy ogród - czy warto?

Na pewno nie warto brać od nich cateringu.
Zamówiłem u nich obiad na komunię, i nie dostałem tego co zamawiałem. Dla dzieci nie było zupy którą zamówiliśmy - dzieci musiały jeść zupę "dorosłych", nie było pieczonych ziemniaków za które zapłaciliśmy a "młode ziemniaki z koprem" to praktycznie pure z.... pietruszką.

Jako rabat dostaliśmy całe 24zł za brakujące 4 zupy, i 18 porcji ziemniaków pieczonych.... Żenua.

Ja również zamawiałam catering i wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolona, sama polecam go swoim znajomym, którzy również są bardzo zadowoleni i cały czas korzystamy z usług "malinowego".

według mnie też warto...cateringi na wysokim poziomie.
to musiała być jednorazowa wpadka... po prostu musiałeś mieć pecha i trafić na gorszy dzień jakiegoś pracownika

i w lokalu i przy cateringach dbają o poziom i mam wrażenie, że jest coraz lepiej i smaczniej. Ja się nigdy nie zawiodłam.