Wybierając szkołę,zależało mi głównie na tym, by instruktor miał do mnie odpowiednie podejście gdyż łatwo się zniechęcam ,a niestety należę do osób ,które panicznie bały się uczestnictwa w ruchu drogowym! Od kilku lat zabierałam się do rozpoczęcia kursu, gdyż wiedziałam że nauka będzie dla mnie bardzo trudna . Natrafiam na wspaniałego instruktora-Pana Mariusza,który z ogromną cierpliwością uczył mnie krok po kroku jak przełamać strach i zostać dobrym kierowcą.Jezdziliśmy głównie po trasach egzaminacyjnych,więc na egzaminie miejsca w które poprowadził mnie egzaminator były mi dobrze znane.Pan Mariusz dokonał rzeczy niemożliwej-nauczył dobrze prowadzić samochód osobę która praktycznie się do tego nie nadawała jeszcze ważniejsze jest to że nie boje się już być kierowcą a wręcz uwielbiam prowadzić .Dzięki Panu Mariuszowi spełniło się jedno z moich marzeń,zdałam egzamin za pierwszym razem!!!
Jak najbardziej polecam te szkołę!.Wielki ukłon w stronę Pana Mariusza ,ogromny szacunek dla jego pracy i metod nauczania,niesamowicie zdolny instruktor jeśli nauczył osobę taką jak ja prowadzić samochód i jeszcze to polubić.Dziękuje Panie Mariuszu!Szkoła Mini to był bardzo dobry wybór,polecam!!!