nieSztuka

Restauracje

Gdańsk, Mariacka 2/3

Asia - ocena (1) wyjątkowa atmosfera, obsługa bardzo kontaktowa i rozmowna. Jedzenie... Asia MP - ocena (1) Genialna kuchnia i obsluga MP Katarzyna - ocena (1) Cudowne miejsce! Dania niebanalne, krótka karta która często się zmienia więc... Katarzyna
Aga - opinia (1) Najlepszy stek w Gdańsku! Przepyszne, nieoczywiste połączenia smaków, plus że... Aga Stefan - opinia (1) Niesamowite miejsce, od wystroju przez obsługę po wybitne jedzenie. Stefan Perski Książę - opinia (1) Rewelacja. Całe kulinarne doświadczenie przerosło moje oczekiwania. Wspaniała... Perski Książę Tommy - opinia (1) Absolutnie moja ulubiona restauracja w Gdańsku. Wybitny Tatar! Tommy m. - opinia (1) absolutnie moja ulubiona restauracja w śródmieściu. podoba mi się wszystko -... m. Michał Majchrowicz - opinia (1) Fantastyczna kuchnia, wspaniała obsługa, i te lampy w połaczeniu z prosecco! Michał Majchrowicz And - opinia (1) Jedna z naszych ulubionych restauracji na Starówce. Przesympatyczna obsługa,... And Bartek - opinia (1) Znakomita obsługa, przytulne wnętrze. Jedzenie wyśmienite, czuć wiele... Bartek Andrzej - opinia (1) Fantastyczna kuchnia, fantastyczna atmosfera, fantastyczni gospodarze,... Andrzej Doskonale (1) Świetna kuchnia, przytulny lokal, umiarkowane ceny. Bardzo polecam! And