opinia od kucharza

zajmuje sie cateringiem na co dzien i mam bardzo duze doswiadczenie w gotowaniu i nawet jako konkurencja musze jednak sie wypowiedziec o restauracji. opinie ktore wypisuja niektorzy klienci sa dalece przesadzone i czesto zlosliwe wszedzie jest zazdrosc ze sie rozwija fajna restauracja. Jezeli jakakolwiek opinia jest prawdziwa to mysle menager wezmie sobie to do serca. jak nie, to faktycznie nikt nie zaryzykuje zrobic tam przyjecia czy wesela etc. Jakosc potraw musi byc zawsze taka sama i na najwyzszym poziomie. Osobiscie bardzo lubie ta restauracje bo goscilem tam na roznych imprezach 4 razy i zawsze mi smakowalo. Nie każdemu sie dogodzi potrawami i jezeli cos nie smakuje warto to zglosic menagerowi niz pisac czesto nie do konca prawdziwe opinie. wiem jacy sa klienci niejednokrotnie nie potrafia zrobic chocby zupy pomidorowej a wypowiadaja sie na temat jakosci potraw. bardzo podobaja mi sie wizualnie podane potrawy widac ze kucharz lubi carving . serdecznie pozdrawiam konkurencje i zycze im samych sukcesow Osowianin
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowny Panie,
Dziękujemy za tak miłe słowa, tym milsze, że od „konkurencji” :) Rzeczywiście wszystkie opinie sobie cenimy i wyciągamy z nich wnioski. Niestety jak Pan słusznie zauważył nie wszystkie są prawdziwe i obiektywne. Takie czasy nastały, że w anonimowym świecie internetu ktokolwiek może napisać cokolwiek. Prawda jest taka, że jest u nas coraz lepiej. Od kilku miesięcy mamy nowego Szefa Kuchni, udało się też stworzyć zespół kucharzy o jakim mogliśmy tylko marzyć. Stali Goście to doceniają, chwalą różnorodność bufetów, smaki potraw, sposób podania. To wszystko cieszy, ale i daje energię do dalszego rozwoju :)

Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0