pediatra z przychodni Działki Leśne...

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny czy któras z Was chodzi do tej przychodni?
Zastanawiam się nad wyborem lekarza dla naszego malucha i niestety żadne z nazwisk podanych na stronie nic mi nie mówią...
Będę wdzięczna za pomoc;z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pediatra z przychodni Działki Leśne...

Ja chodzę z dzieckiem do dr Hill- Obszyńskiej i jestem zadowolona. Miła, ciepła - zainteresowana dzieckiem, jego chorobą. Jak było źle - bez wahania wygoniła nas do szpitala - za co będę jej dozgonnie wdzięczna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja chodzę tam z moimi dwiema córeczkami do dr Augustyniak - Kłos - konkretna, sympatyczna i jak trzeba (a tak było w naszym przypadku) szybko działać to uruchomiła też swoje znajomości - żebyśmy się szybciej dostały do specjalisty. POLECAM!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

wszystkie panie doktor są dobre, ale dr Kłos najlepsza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

a jak wyglada rejestracja?czy bez problemu można sie dostać na wizytę??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

rejestracja jest telefoniczna lub osobiście w recepcji, jeżeli chodzi o dzieci chore to bezproblemowa, natomiast zdrowe dzieci to bywa z tym różnie ponieważ szczepienia są zapisywane wcześniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie zgadzam sie nie koniecznie,,

Dr WLAZŁOWSKI gdyni ul 3go maja ,,to jest prawdziwy lekarz,,nie ma lepszego.. wizyta kosztuje 100 zł ale warto jest rewelacyjny,,pediatra hematolog,,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też chodzę do Hill Obszyńskiej i uważam że jest dobrym pediatrą. Nie polecam takie babki , młodej ,czarne długie włosy. Ostatnio musiałam do niej pójść bo mojej pediatry nie było a ona była niesympatyczna do granic , traktowała mnie jak idiotkę, nie zauważyła zapalenia ucha a skierowania do laryngologa nie chciała mi dać. Do tego nie zapomnie tapety na twarzy i paznokci pomalowanych na czarno... Brrr. Koszmarna baba!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

podbijam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

My też chodzimy do dr.Hill Obszyńskiej obada wysłucha konkretna babka póki co nie mogę się przyczepić
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

chodzimy do dr Augustyniak i jestesmy bardzo zadowoleni: mila, konkretna, nie namawia na antybiotyki, zapisala nam refundowane usg brzuszka w ramach profilaktyki antynowotworowej. Zawsze ma czas dla chorego dziecka, jak na razie nie mielismy problemu aby dostac sie do niej (w sumie tylko z glupim katarkiem). Polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

My też chodzimy do dr Augustyniak i też jesteśmy zadowoleni:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

tez chodziłam z córką do dr Hill-Obszyńskiej od urodzenia aż do niedawna. Bardzo sympatyczna kobieta, ma podejście podobne do mojego tzn. np. nie zapisuje antybiotyków bez potrzeby, ale - kiedy działo się cokolwiek ponad zwykły katar nigdy neistety nie pomogła. Przy grzybicy pieluszkowej zapisała nieskuteczny lek, o którym inna lekarka powiedziała, że się go w zasadzie nie stosuje. No i w końcu nawet z tym katarem - jak nie przeszedł po kilku miesiącach zrezygnowałam w końcu z jej usług.. Jeżeli chodzi o standardowe wizyty kontrolne u małego dziecka to ok, ale przy powazniejszych kwestiach radze udać się do innego pediatry. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

podpisuje się pod odpowiedzią...Zlekceważyła bakterie w moczu gdzie dziecko miało (bakterie coli) i tak samo zlekceważyła grzybice od pieluszki....a tyle czasu dziecko się męczyło i było niespokojne.Mogłabym dużo uwag wypisać.Dobry lekarz to taki który od razu interweniuje a nie czeka aż coś poważniejszego wyjdzie z bakterii moczu i obeszłoby się bez antybiotyku....Jak powyżej ,standardowe wizyty ok..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam Dr Augustyniak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Podbijam,prosze o opinie o Pani Augustyniak-Kłos.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chodzę od 6 lat do dr Augustyniak - Kłos. Najpierw zapisałam starszą, a rok temu młodszą córkę. Jestem zadowolona. Nigdy nie było problemu z żadnym skierowaniem na badania czy do specjalisty, nawet jeżeli chodziło o szpital. Potrafi przyjąć w nagłych przypadkach i zdarza się, że udzieli krótkich konsultacji przez telefon. Z receptami czy zwolnieniami, które można potem odebrać w pokoju pielęgniarek, też nie ma kłopotu. Pani doktor jest rzeczowa i konkretna i co najważniejsze odpowie na każde nawet "głupie" pytanie przejętego rodzica :) Dodam, że jest również alergologiem, co u nas miało wielkie znaczenie w przypadku starszej pociechy :) Wiem, że kilka lat temu za swoją pracę została wyróżniona nagrodą Prezydenta Miasta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziewczyny powiedzcie mi czy Dr Augustyniak przyjmuje jeszcze koniec gdzieś??sytuacja z dziś byłam o 7:50 w rejestracji kurcze a rej czynna od 7:45 w ciągu 5 min tyle osób się zapisało rozumiem że Pani Dr jest tylko na 1/2 etatu wiec szukam moze gdzieś indziej przychodni w której nasza kochana Pani Dr również pracuje.Nie podoba mi się że mam po innych lek w zastępstwie latać i opowiadać co i jak ... kiedyś należałam do przychodni na Karwinach i nie było większego problemu z rejestracją dziecka do lek specjalisty ale przeprowadziliśmy się i zmieniliśmy przychodnię i pediatrę...

Domi ja dzis telefonicznie próbowałam sie zarejestrowac,dzwoniłam od 7:45 do 8:15,cały czas było zajete,a jak był 4 razy wony sygnał to nikt nie odbierał.jak sie dodzwoniłam to sie okazało ze juz nie ma wolnych miejsc.Pani powiedziała mi ze mogłam osobiscie przyjsc i zarejestrowac dziecko.

Oj z telefonowaniem to też przeszłam gehenne żadko kiedy można tam się dodzwonić masakra a jak idziesz osobiście ak wspomniałam to również brak miejsc nie wolno dziń przed rejestrować internetowo nie zawsze działa więc zastanawiam się skaą o 7:50 już pełna lista ??

W piątek dodzwonilam się o 8-mej i też nie było miejsc i w sumie dobrze,bo trafiłam do innej doktor i ona zdiagnozowala chorobę,szkarlatyne

Dzis sie udało,własciwie za pierwszym razem sie dodzwoniłam.Moze to od dnia zależy.

Moze i tak ale bywa tez obcasowa , i nie zbyt sympatyczna . Moze na zły chumor trafiłam lub zmęczenie .

Ta "czarna" to lek. Agnieszka Stawicka - i zgadzam się w pełni z opinią, mam takie samo doświadczenie, arogancja tej pani aż poraża. Traktuje z góry jak idiotów. Nadęta tak, że musi na kanty uważać, bo jak się nadzieje, to chyba pęknie. Polecam dr Augustyniak-Kłos i dr Obszyńską.

Bzdura ta młoda pediatra jest bardzo miła i wogole :)

Dr Hill zupełnie olała nasze prosby o badanie dziecka pod kontem alerii na mleko....powiedziala ze nie widzi podstaw...córka obecnie była hospiitaliizowana przez alergie pokarmowa...noworodek...NIE POLKECAM!!!!!

polecam dr hill
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

natomiast ja nie polecam dr Augustyniak-Kłos ,byłam poczatkujaca mama nie wiedziałam co jak za bardzo gdy moja córka miala ok 3 tygodnie lekarz stwierdził ze nie przybiera na wage i napewno ja glodze nie daje jej jedzenia wypisała skierowanie do szpitala tak po przebadaniu lekarz powiedziałmi ze ma zapalenie płuc i na dal nie rozumiem jak lekarz z doświadczeniem nie rozpoznał zapalenia płuc

Dziwna jest troche , obcasowa ale moze leczy dobrze ...zobaczymy

DR HILL-chcesz miec chore dziecko? idz do niej

kobieta chyba pomylila sie z powolaniem.
pomimo, ze dziecko nie jest alergikiem przepisuje leki na alergie- na kaszel i katar alergiczny,
Najlepsze jest w tym wszystkim to, ze wysyla chore dziecko do przedszkola pomimo to ze z nosa leje sie katar!!
zero odpowiedzialnosci, a pozniej inne dzieci chorują przez takich pseudo lekarzy.
zmieniamy lekarza.

pragne jeszcze dodac, ze w przychodni tej nie mozna sie umowic wczesniej do lekarza z chorym dzieckiem.
Trzeba zadzwonic o 7.30 na dany dzien o ile ktos laskawie odbierze.
Bylam w pokoju lekarek i chcialam zapisac dziecko dzien wczesniej. Podejrzalam, ze w komputerze u pielegniarki byla juz lista do polowy zapisana na nastepny dzień. wiec jak to jest? są równi i rowniejsi??

Szczytem bezczelnosci jest tez to, że znajomi pielegniarek i lekarzy wchodza poza kolejnoscia! bylam swiadkiem. ale na szczescie pewien ojciec z ktorym czekalam w poczekalni sie oburzyl, ze tak nie bedzie i ze jest dana godzina a nie ze sie wpychaja. i od razu wyszly i zaczely cos mowic pod nosem. moze ktoś się w końcu tym zainteresuje|
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: DR HILL-chcesz miec chore dziecko? idz do niej

Zgadza się masz racje...a w piatek o 17 gdzie przychodnia do 18 jest otwarta przyjdz do pediatry haha nie ma zadnego !!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

masakra,nie dziwię się że,nikt łaskawie nie odebrał o 7.30 skoro rejestracja jest od 7.45.przez ostatnie dwa tygodnie byłam w tej przychodni sześć razy i za każdym dzwoniłam rano i nie było problemu żeby się dodzwonić i zarejstrować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

kazala dzwonic od 7.30 mam karteczke jeszcze , to niech nie robia z ludzi debili . a tak poza tym pragne nadmienic ze nie kazdego stac na gadki na stacjonarny. powinna byc rejestracja o kazdej godzinie i na miejscu a nie od ich widzimisie.

a w dodatku jak sie dzwoni okolo pol godz to co szanowna paniusia robi przez 15 minut? ludzie trzeba w koncu cos z tym zrobic bo to gorzej niz za komuny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a na jaka zmieniacie lekarke????

Właśnie mój syn nie jest alergikiem a przepisała na alergie ...

Przez nią moje dziecko nie dostało skierowania na badania..noworodek..bnie slucha co sie do niej mowi..olala a dziecko w szpitalu

Chodze do niej z dwójką dzieci...i zlego slowa nie moglabym powiedziec, za kazdym razem jak cokolwiek sie dzieje szybko reaguje, daje skierowania, przy tym nie marudzi.. Polecam tez Hilk, a Stawicka..hmm moze i dobry lekarz, ale niezbyt miła..

Właśnie stawicka dla mnie miła a pani kłos nie zbyt wręcz obcasowa . Nie wiem czy to zły nastrój zmienny czy zmęczenie .

Inne tematy z forum

Villa Park (9 odpowiedzi)

Okolica w której powstaje inwestycja to obecnie jedna z najszybciej rozwijających się dzielnic...

Ulica Warszawska jak się tam mieszka? (4 odpowiedzi)

Biorę pod uwagę DL jako miejsce do zamieszkania (konkretnie ul. Warszawską). Jesteśmy rodzina z...

AXS Residence (3 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje prawie w centrum Gdyni. Z ul. Podolskiej spacerem można dojść na gdyńską...