pilnie pomocy

Piszę tutaj gdyż jestem bezsilna i bezradna. Mój mąż w ub czwartek uległ wypadkowi(zdeżenie autobusu i tir-a)przewieziono go do szpitala wojewódzkiego. udzielono pierwszej pomocy lewą nage ma do zespolenia. leży na ortopedi c. na tym koniec podaja mu jakies zasrzyki przeciwbólowe typu tramal plus antybiotyk. na pytanie kiedy zabieg słyszymy nie mamy odpowiedniej płytki. mam wrażenie ze czekaja na łapówe której od nas nawet gdybym miała dużo kasy nie dostaną.dzisiejszy wieczorny obchód to juz wogóle parodia przyszedł jakis konował i kazał mężowi zgiąć noge w kolanie wogóle nie miał pojecia co mu dolega.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pilnie pomocy

Przykro mi z powodu nieszczęścia które was spotkało ale zupełnie nie rozumiem czego ma dotyczyć ta pilna pomoc.

Re: pilnie pomocy

Asiu, jeśli twój mąż jest ubezpieczony i ma odprowadzone składki ZUS, powinien otrzymać wszelką niezbędną pomoc w ramach NFZ. Żadnych łapówek! Bądź przy nim.

Inne tematy z forum

Implanty zębowe (18 odpowiedzi)

Witam, proszę o informację gdzie najlepiej zrobić implant zęba ? Ktoś polecił mi stomatologię Dr...

Feromony na podryw (5 odpowiedzi)

Tyle jest opinii na temat feromonów że normalnie mam wodę z mózgu. Mianowicie szukam feromonów...

Łuszczyca leczenie domowe olejkami konopnymi z CBD (20 odpowiedzi)

chciałbym się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami, może akurat komuś przydadzą się moje...