pomysł na łazienkę

witam, planuję remont kapitalny łazienki, nie mam na nią na razie żadnego pomysłu.... ile może kosztować zaprojektowanie łazienki (ok. 6 m2) ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pomysł na łazienkę

proszę o podanie maila przęslę ofertę

pozdr
architekt

kasharas@o2.pl

ossati@orange.pl

Witam mogę wykonać Pani meble łazienkowe
http://www.frontylakierowane.pl

Jestem w trakcie wykonania łazienki ok 8m2.Razem z klientem ustalamy szczególy detale,oraz dokonujemy zakupy.Jeżeli jest Pani zainteresowana można fizycznie sprawdzić realizacje i zaproponowane rozwiązania.607215352 lub impresjabud@wp.pl

Witam i pojecam swoje usługi

michalkapusta@yahoo.co.uk

trzeba liczyć 100zł za metr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ktoś z Was wdrożył u siebie białą łazienkę?
Czy to jest praktyczne rozwiązanie? Jestem strasznie nakręcona na to - http://www.meble-lazienkowe.pl/aranzacje/art3468,mobil.html
Fajne połączenie, ale czy praktyczne?

My realizowaliśmy taką łazienkę - ciemne kafle (do sufitu) białe meble, była nawet mniejsza od prezentowanej na zdjęciu. Efekt fajny, powiedzmy że o ile kolorystyka to kwestia gustu to białe graty do łazienki są bardzo popularne. Ciąg umywalka + blaty mi osobiście bardzo się podoba - daje poczucie nieco większej przestrzeni i stwarza dodatkowe miejsce do dekoracji np. w kontrastowych kolorach - ostatecznie zawsze można tam poustawiać kosmetyki :-) Jeśli łazienka jest mała pod umywalką jest dość miejsca by coś tam wstawić (np kosz na bieliznę). Czy praktyczne? Sprzątać trzeba jak w każdej łazience, jedno jest pewne to nie jest łazienka dla bałaganiarzy :-))))

ja robilem w 1 z poprzednich swoich mieszkan - biale sciany, ciemny-bialy podloga MASAKRA w uzytkowaniu. nie polecam

Przypomina grobowiec
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale ta łazienka wcale nie jest biała ;-) Ona jest czarna, tylko meble są białe ;-)
Ogólnie projekt jest super, ale czy nie będzie zbyt ciemno? Chyba w takiej łazience powinno być jeszcze okno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie biała :P
Te kafelki nie są tak ciemne - tak wygląda to na zdjęciu po prostu.
Obejdzie się bez okna - my raczej się na realizację tego zdecydujemy ;-)

To po co w takim razie pytasz? Jeśli ci się podoba, jesteś do niego przekonana, to śmiało...
Tylko przeanalizujcie dokładnie czy aby na pewno dobrze się sprawdzi - może poszukajcie miejsca, gdzie jest właśnie taka łazienka i sami oceńcie. Tak będzie rozsądnie.

Jesli jest ktos kto wykonuje w przyzwoitych cenach projekty lazienek - prosze o namiary.

Inne tematy z forum

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (48 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

wiertarko wkrętarka jaka? (38 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...

Meble ogrodowe z surowego drewna (7 odpowiedzi)

Właśnie zakupiłem meble ogrodowe z surowego chyba sosnowego drewna. Pewnie wypadałoby je czymś...